Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alpha Cosmetics parfüm vélemén...

Alpha Cosmetics parfüm vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen nemzetiségű ez a márka ? Mennyire bóvli ?

#parfüm #alpha cosmetics
2019. febr. 24. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez valami kamumárkának tűnik
2019. febr. 24. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy az oldalukon miért 15990 Ft! az összes parfümük ?
2019. febr. 24. 19:25
 3/8 gyula1971 ***** válasza:
70%
2019. febr. 25. 11:48
 4/8 anonim válasza:
54%
Nem nevezném bóvlinak. Én mind a két férfi illatot használom, az Intense kifejezetten kedvemre való. Hosszan tart, kellemes illatú. A Sport is jó, csak jóval rövidebb ideig érezhető. A női illatok is jók szerintem, és az, hogy a fenti komment írójának ennyire nem jött be az egyik, az éppenséggel lehet egyszerűen szubjektív tényező is. Persze nem mondom, hogy felér a nagy nevekhez, mert valóban nem lehet egy lapon említeni pl. az Armani, Boss, vagy C. H. parfümökkel, amiket használtam. Igen, eléggé nyomták a marketinget is hozzá (azt is elismerem, hogy kis füllentést is vittek bele), én is így botlottam bele a kis hölgyikébe, és rendkívül fondorlatos volt, mert kihasználta azt, hogy félelmetesen jó macska. Szép mosoly, csinos ruha, intelligens kommunikáció, mellé eszméletlenül csinos, és meg is lett az eredménye. Megvettem a parfümöket, hogy a fene vigye el, teljesen impulzív vásárlás volt. Na mindegy, ez van, de nem bánom annyira, mert én végül is elégedett vagyok a férfi illatokkal, barátnőm a virágos illatot szereti és használja, a másik női illat pedig elajándékozásra került. Konklúzió: ki-ki döntse el maga.
2019. ápr. 29. 16:15
 5/8 anonim válasza:
93%

Egyszerű üzleti modell,ami már több,mint 10 éve van Magyarországon.

Csinálnak egy weboldalt,feltolják az 1000 forintos parfüm árát, jelen esetben 15.990 Ft-ra.

Ezután pedig dekoratív,csinos hölgyek szólítják le a gyanútlan vevőket az áruházakban,hatalmas kedvezményeket kínálva.

Mindenki döntse el,hogy ez átverés vagy sem....

2019. aug. 30. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Jah, a férjem irtó jó üzletet csinált, 20000 helyett 2000-ért vette. Többet is bevásárolt.

És végül nem tetszik senkinek, eleve bevált parfümjeink vannak, de ennél nekem a Nature star vagy mi olcsócucc is jobban bejön.

2021. márc. 22. 11:19
 7/8 anonim válasza:

Sziasztok

Bevallom őszintén először énis szkeptikus voltam , viszont örülök,hogy kipróbáltam. Finom édes női illatot használok (Rosegold). És végre egy illat amit érzek is magamon több óra eltelte után is. Én csak ajánlani tudom.

2022. márc. 27. 00:03
 8/8 anonim válasza:
Olcsó parfüm felárazva. Átverés. Ha finom illatokat szeretnél 5-7.000 ft-ért, akkor a Yodeyma márkát ajánlom.
2022. ápr. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!