Tudtok mondani nekem tartós női parfümöt, amit nem csak 1 órán keresztül lehet érezni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 16:58
1/8 anonim válasza:
Chanel-Madamosielle
YSL-Black Opium, Mon Paris
Paco Rabanne-Olympea
4/8 anonim válasza:
Saját magadon minden illatot csak rövid ideig fogsz érezni. Az emberi orr rövid idő alatt "elfárad". Egyébként érdemes a luxus márkák illataiból választani, ha fontos a tartósság. Chanel, YSL, Estée Lauder, Dior, Prada. Ne kapkodd el az illatod kiválasztását. Kérd az eladók segítségét. Vedd figyelembe, hogy egy parfüm egy illatkompozíció. Többféle illatból áll össze. Vannak benne illatok, amiket erőteljesen érzel az elején, és hamar elillannak. Vannak illatok, amiket enyhébben érzel, és tovább megmaradnak. És vannak, amiket egy egész nap után is egész halványan lehet èrezni. Ezért írtam, hogy ne kapkodd el a választást. Érdemes kivárni azt az egy napot, amíg elpárolognak a könnyen elillanó illatok.
5/8 anonim válasza:
Black Opiumra még egy szavazat!
Isteni
6/8 anonim válasza:
Az én bőrömön pl. a Chloé edp extrém tartós. Reggel 8-kor 2 fújást még este 8-kor is intenzíven éreznek rajtam.
Ilyen még: (az én tapasztalataim alapján)
Chanel-Coco Mademoiselle
Dior-Miss Dior edp (2012)
Dior-Pure Poison
Dior-Hypnotic Poison edt
Armani-Sí
J.P.Gaultier-Classique edp
Mugler-Alien
8/8 anonim válasza:
Számomra a Sospiro parfümök a leghosszabban tartók. pesten a neroliban lehet venni vagy rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!