NYX márkáról vélemény?
A matt szemhéjpúderei felérnek az Urban Decay palettám minőségével, a csillámosak iszonyúan porolnak, de ha alapozás előtt készíted vele a szemsminked, akkor nem lesz baj, szuper tartósak egyébként, és nagyon pigmentáltak.
A rúzsok:
Matte Lipstick: Nagyon krémesek, egy barbis rózsaszínem és egy világos kékem van (adventi naptárban volt, a kéket tuti nem vettem volna meg :D ) Elég tartós, szépen is kopik, nekem nagyon bejön.
Butter gloss, Intense butter gloss: 2 árnyalatom van, nagyon ragacsos, kicsit nehezebben kenhető mint egy sima szájfény, de gyönyörű amúgy a finishe, ezt is nagyon szeretem. Olyan az illata mint a muffinos Jogobellának, amit szintén szeretek, viszont negatívum, hogy az íze elég fura.
Soft matte lip cream: lilám és feketém van, a feketét lehetetlenség egyenletesen felvinni, viszont a lila valami gyönyörű felkenve. Nagyon érdekes amúgy a formula, már felvitelkor eléggé száraz, vagy nem is tudom hogy mondjam. Érzésre mintha nem is lenne semmi az applikátoron, és amit látsz hogy van rajta az elég kevés. Kicsit olyan mintha már kibontáskor alig lenne benne, amúgy nagyon kényelmes, az első rúzs amire azt mondom hogy mintha rajtam se lenne. Tartóssága jó, de nem olya kiemelkedő, mint a Lingerienek, vagy a Liquid Suedenek. Viszont mint az előbbiek, ő is szépen kopik.
Soft matte metallic lip cream: Háth. Borzalmas. :D
Egy halvány rózsaszínem van, ami tele van arany csillámokkal, és nagyon különleges, de komolyan. Kb egy óráig. Formulára ugyanolyan "száraz" mint a sima soft matte lip cream, viszont iszonyat rondán kopik. Egyszer kentem fel, mire hazaértem még szégyelltem magam hogy úristen, miért nem szólt senki, hogy hogy néz már ki a szám. Aranyos-rózsaszínes undi száraz darabkákban volt összegyűlve csak a szám közepén, és ledörzsölni is alig lehetett.
Lingerie: Reggel 7-kor felkenem. És délután 2-kor az még úgy van, ahogy azt én reggel odatettem :D fantasztikus. Hozzátenném hogy a sötétbarna is ilyen, nagyon szép egyenletesen lehet felvinni, napvégére is hibátlanul ottmarad, nem kopik, nem mászik el.
Slip Tease: konkrétan mintha vizet kennék a számra, annyira...folyik :D viszont hamar szárad, szép egyenletesen lehet felvinni. Tartóssága neki sem kiemelkedő, de jó.
Liquid Suede: A kedvencem *-* Ő is olyan mint a Lingerie. Extra tartós, nem szárít, és gyönyörű intenzív színe van. Egyszerűen imádom, tökéletes.
Lip Oil: Átlátszó, de gyönyörű vizes hatású, és Lip Oilhoz képest igencsak tartós.
Ár-érték arányban nagyon jó! De az előző szuper kimerítő választ írt. Én még kiemelten ajanlanám az Epic Ink szemhéjtust, a legújabb kedvencem, és sokkal jobb, mint pl az agyonhypeolt Kat von D liner, ami szerintem egy vacak.
És cruelty-free, ez nekem nagyon fontos, sőt, jó hír, hogy az anyacég, a L'oreal is kezd leállni az állatokon teszteléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!