Hogy sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
14éves vok.és jópáran mondták h szépek a szemeim.hogy tudnám kihangsúlyozni ugy h általános iskolában is elfogadható legyen.és persze a szüleim is elfogadjűk(az apám kicsit régimódi és nem tetszik neki ha suliba kifestem magam).amugy barna szemceruzát,alapozót,és közepes barna szemhéjpúdert használok,meg néha szempilla spirált(de azt ritkán,mert szép ívelt nagy pilláim vannak).
2008. nov. 8. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég az a smink, amit jelenleg is használsz. Ha valamit még szeretnél, akkor esetleg használj néha színtelen szájfényt. Vagy próbáld ki a tust, de csak vékonyan, a szempillád tövéhez húzz egy diszkrét vonalat.
2008. nov. 8. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Az alapozót felejtsd el, a többi meg bőven elég.
2008. nov. 8. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Alapozó télre,illetve hideg időkben tök jó,mert védi a bőrödet.Ugye,ha a hidegből bemész a meleg szobába,nagyon hamar száraz lesz az arcbőröd.Viszont tavasszal mindenképp felejtsd el,mert a bőröd(mivel egész télen a szabadban alapozózva volt)most tud majd "fellélegezni".Nyáron azért szoktam ajánlani,hogy ne,mert akkor lehet szépen lebarnulni,így ősszel is megspórolhatod az alapozó árát:)

Ezek mellett esetleg egy kis csillám nyakra,dekoltázsra,ahogy már előttem is írták szájfény,illetve esetleg a szemöldököd által adhatnál egy kontúrt az arcodnak.Ezt úgy értsd,hogy szemöldökceruzával,szépen meghúzod.Mondjuk amikor avval kapcsolatban kérdeznek,hogy miben merüljön ki az iskolai sminkjük,annyit szoktam tanácsolni,hogy egykis szempillaspirál a szem hangsúlyozására bőven elég,a szádra egykis színtelen vagy enyhe csillámos szájfényt,és nyakra dekoltázsra csillámport.Esetleg ha nem kikötöttség az iskolában,akkor szemhéjfesték,de nem fekete meg stb.

/pici cutte/

2008. nov. 9. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok,de még a szem hangsúlyozására,nagyon ajánlatos az a bizonyos cicaszem.Ami annyi,hogy szemkonturra,kihúzod alul meg felül,és a szem külső végénél,kb 4 mm-re összeér a szépen felfelé ívelt vonalka.De ezt ajánlatos a tükör előtt rengeteget gyakorolni,mert nem könnyű.És ne várd azt sem,hogy 10.alkalomra már tökéletes legyen:)

/pici cutte/

2008. nov. 9. 00:13
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a segítséget:)az alapozót csak hideg időbe használom.nyáron csak ritán alapozok,ha csunyább a bőröm mint szokott.

mégegyszer köszi:D

2008. nov. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!