Hogy sminkeljem magam?
Szia!
Alapozó télre,illetve hideg időkben tök jó,mert védi a bőrödet.Ugye,ha a hidegből bemész a meleg szobába,nagyon hamar száraz lesz az arcbőröd.Viszont tavasszal mindenképp felejtsd el,mert a bőröd(mivel egész télen a szabadban alapozózva volt)most tud majd "fellélegezni".Nyáron azért szoktam ajánlani,hogy ne,mert akkor lehet szépen lebarnulni,így ősszel is megspórolhatod az alapozó árát:)
Ezek mellett esetleg egy kis csillám nyakra,dekoltázsra,ahogy már előttem is írták szájfény,illetve esetleg a szemöldököd által adhatnál egy kontúrt az arcodnak.Ezt úgy értsd,hogy szemöldökceruzával,szépen meghúzod.Mondjuk amikor avval kapcsolatban kérdeznek,hogy miben merüljön ki az iskolai sminkjük,annyit szoktam tanácsolni,hogy egykis szempillaspirál a szem hangsúlyozására bőven elég,a szádra egykis színtelen vagy enyhe csillámos szájfényt,és nyakra dekoltázsra csillámport.Esetleg ha nem kikötöttség az iskolában,akkor szemhéjfesték,de nem fekete meg stb.
/pici cutte/
Előző vagyok,de még a szem hangsúlyozására,nagyon ajánlatos az a bizonyos cicaszem.Ami annyi,hogy szemkonturra,kihúzod alul meg felül,és a szem külső végénél,kb 4 mm-re összeér a szépen felfelé ívelt vonalka.De ezt ajánlatos a tükör előtt rengeteget gyakorolni,mert nem könnyű.És ne várd azt sem,hogy 10.alkalomra már tökéletes legyen:)
/pici cutte/
köszi mindenkinek a segítséget:)az alapozót csak hideg időbe használom.nyáron csak ritán alapozok,ha csunyább a bőröm mint szokott.
mégegyszer köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!