Hogy mondjam meg anyukámnak hogy szeretnék fülbelövést?
"Szia anyu! Nagyon szeretnék még egy-egy fülbevalót csináltatni a fülcimpámba. Mit szólsz hozzá?"
"Szia! Nézd, kilövettem a fülemet! Tetszik neked is?"
Sok szülő nem jut el odáig, hogy neki ez feltűnjön.
Mondjuk ha az én gyerekem akarna, akkor a lövést cimpába megengedném, de jobb szúratni. Jobban gyógyul és jobb az ékszer is.
Biztos ami biztos, el is kísérném.
Amúgy meg plusz egy lyuk semmiség.
Én csak szimplán megkérdeztem, hogy 15.szülinapomra kapatom- e ezt. Fülcimpába, nem porcba. Aztán a nagypapám, aki amúgy eléggé konzervatív, mondta, hogy akkor már legyen kettő. :D
Amúgy a szúrás tényleg jobb, mint a lövés, inkább úgy csináltasd. Bár mondjuk tőlem nem kérdezték, hogy hogyan akarom, eleve szúrással csinálták.
Én a tudta nélkül szúratom a piercingjeimet.
A legelső tudta nélküli a septumom volt, ami egy elég nagy veszekedéssel járt. Azóta már meg sem lepődik, és elfogadja, ha újabb piercinggel a fülemben, vagy bárhol máshol térek haza.
Nem mellesleg, semmi olyan hű de nagy dolog sincs egy fülbevalóban.
Szépek, szolidak és bármikor kiveheted őket. Nem tetoválásról beszélünk, ami életed végéig a bőrödön marad.
Mondd el neki, vagy ne.
De szerintem ígyis, úgyis megengedi, elfogadja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!