Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok/nők! Előfordult, hogy...

Lányok/nők! Előfordult, hogy a barátotok a ti kedvetekért lyukasztotta ki a fülét és kezdett el fülbevalót hordani? Az én barátnőmnek tetszene ha fülbevalós lennék és már én is kiváncsi vagyok. Szerintetek kilövessem a fülem?

Figyelt kérdés
Mennyire nöne össze a lyuk később?

2019. jan. 23. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha kiveszed a fülbevalót, össze fog nőni a lyuk, de egy kicsit látszani fog a helye. Nekem kamaszként volt kifúrva a fülem. Pár hétig hordtam csak fülbevalót, de ma is (40éves vagyok) látszik a lyuk helye.

Ha neked tetszik, fúrasd ki a füled, de csak a barátnőd kedvéért nem kell.

2019. jan. 23. 21:26
 2/13 Metionin ***** válasza:
100%
Nem fordult elő, sohasem kérnék ilyet és neki se tetszik. Magamon oké, lyukasztok is ahová szeretnék de az ő teste az ő dolga. Ha te szeretnéd, akkor csináltass. A lőtt lyuk könnyebben beforr mint a szúrt de egyéni, hogy kinek mennyire és mennyi idő alatt.
2019. jan. 23. 23:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd miatt ne csináld. Ha te akarod, csak akkor
2019. jan. 23. 23:17
 4/13 A kérdező kommentje:

Szívesen teljesítem egyfelől a kívánságát, ha őt ez izgatja. Nekem meg hol tetszik hol nem. Csak lehet később a helye nem néz ki jól.

Hajviseletben is volt már hogy teljesítettem a kívánságát.

2019. jan. 24. 01:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértem/nék ilyet.

Csak a barátnőd miatt ne csináld, ha amúgy tetszik nyugodtan. A fülbevaló olyan ami bármikor kivehető és minimális nyoma marad.

Én nőként évek óta nem hordok fülbevalót, a lyuk még megvan, be is tudok tenni fülit de nem feltűnő. [link] kb ennyire látszik.

2019. jan. 24. 03:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát azért látszik kicsit a lyuk. Nem tudom ,hogy ez kis karcolás valamilyen munkahelyen hátrányt jelent-e. Szerintetek hol érdemes csnáltatni orvosnál, piercernél vagy Clairesben?

Nektek milyen fülbevalók tetszenek?

2019. jan. 24. 20:46
 7/13 Metionin ***** válasza:
Cimpába simán kilövi kozmetikus, porcba viszont szúrni érdemes.
2019. jan. 24. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed, de csak ha a csaj akarata nélkül is bevállalnád.

A lyuk csak akkor gyógyul be, ha a frissen van lőve s nem gyógyult meg a lyukasztás, de így is nyoma marad.

Ha a lyukasztás meggyógyul úgy, hogy a fülbevaló benne van: Soha nem fog benőni. (tapasztalat is, nem csak mondom)

Viszont egy picike alig 1mm-es se a nyoma, senki nem fogja észre venni, kivéve, ha azt lesi.

2019. jan. 29. 05:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem kérnék tőle ilyet. Egyébként apa még 18 évesen szúrta át a fülét, múltkor próbáltuk, és még mindig átmegy rajta a fülbevaló (most 45 éves és azóta nem is hordott fülbevalót). Szóval könnyen meg lehet, hogy megmarad.
2019. jan. 29. 08:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Ti milyen fülbevalokat ajanlanatok? Baratnöm ilyen kinezetre gondolt:

[link]

Bar ez lehet mar tulzas a mindennapokra.

2019. jan. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!