Lányok, szerintetek 1 éves évfordulóra egy sminkkészlet jó ajándék lenne a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom még hogy mit vegyek neki, és mivel nagyon szereti a sminkcuccokat, erre gondoltam:
Egy Makeup Revolution Flawless paletta és egy Freedom Red Collection rúzskészlet.
Ti örülnétek ilyen ajándéknak? Erről a palettáról azt olvastam, hogy mindenki örülne neki, mert sokféle szín van benne. És ez a rúzs kollekció is talán használhatónak tűnik, bár én sokat nem értek hozzá.
Szerintetek? Vagy más területen nézelődjek ajándék terén? (ékszer)
2018. aug. 24. 14:12
1/6 anonim válasza:
Mivelhogy én is lányból vagyok, nyilván örülnék a smink készletnek, viszont mégiscsak egy éves évfordulót ünnepeltek... Nem lenne jobb valami személyes? Ami emlékeket idézne fel bennetek? Ez csak egy tipp, amúgy a smink sem rossz ötlet :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább személyes ajándékot vegyél, pl karácsonyra vagy szülinapjára (vagy valami ünnepre) vedd neki a sminkkészeletet
3/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. Nem tetszene semmilyen ajándék, amit magamnak sem vennék meg. Sminket meg pláne ne vegyen más, azon magam is csomót gondolkodom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet a sminket akkor tényleg születésnapjára hagyom.
Akkor viszont szerintem ezüst fülbevaló, + valami személyes apróság lesz (képünkkel ellátott valami).
Azt bár nem lehet "elhasználni",megmarad.
2018. aug. 24. 15:39
5/6 anonim válasza:
Na ez egy szuper ötlet és boldog évfordulót! :) (első válaszoló voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük. :)
2018. aug. 25. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!