Festettetek már szempillát (nem szemöldököt! ) hajfestékkel? Nem csípi nagyon? Bevált?
Tegnap láttam meg, hogy a Rossmann kihozott egy szemöldök és szempilla-festő csomagot, eddig ez meg sem fordult a fejemben.
Csak szempillaspirált használok, mert a pilláim vége világos, és a fekete nagyon látványos rajta.
De sokszor még ehhez is lusta vagyok, szóval tök jó lenne, ha ez így megoldható lenne.
Enbnek az Isana csomagnak még nem találtam árát, de nagyon új lehet, mert még egy vélemény sincs róla a Krémmánián, magát a terméket is most januárban töltötték fel.
Van viszont egy Swiss-o-par csomag, ami 2000 Ft, igaz több alkalomra elegendő, de ez akkor is nagyon drága.
Szóval ma vettem egy fekete hajfestéket, csak az ammóniától tartok, nem akarok bajt.
De a swiss-nél is azt írják, hogy a hidrogénperoxidot bele kell csepegtetni, szóval akkor az is csíp-mar.
Ezért érdeklődöm, csinálja-e magának otthon valaki a hajfestékes változatot, és hogy megy.
De, sajnos naponta. De nem fogom reszletezni, mert nem ide tartozik.
Aki meg azt irta, h "itt mondjuk, h ne csinald, de te csak azert is!", annak javaslom, probalja ujra elolvasni es ertelmezni az egeszet.
Ha nem megy, kerjen segitseget.
Nem csinaltam meg, csak KERDEZTEM, en mar tenyleg nem tudom, hogy irjam ezt le maskepp nehez felfogasu embereknek.
Kb 700ft kozmetikusnál egy szempillafestés és 3 hétig meseszép fekete.
Kihagysz havi egy mekit és mehetsz pilláztatni, na meg meg sem vakulsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!