Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megszokja a fülem...

Szerintetek megszokja a fülem ennyi idő után újra a fülbevalót?

Figyelt kérdés
Egészen pici koromban lett kilövetve a fülem, sokáig folymatosan egy arany fülbevalót hordtam, amit teljesen jól bírt a fülem. Olyan 12 éves korom körül kezdtem bizsukat próbálgtani, de mindig csak 1 napig volt bent, utána több nap szünet mert nagyon bántotta, kicsit mintha gennyesedett is volna, így jó sok évig egyáltalán nem hordtam fülbevalót, csak kb fél évente 1x, akkor mindig kicsit át is kellett szúrni a jó rég nem érintett lyukat. Most 17 vagyok, és beraktam a régi arany fülbevalóm, de ugyanolyan tüneteket produkál a fülemben a lyuk, mint a bizsuknál. ez lehet csak amiatt van, hogy már elkezdett egy picit benőni, én meg átlyukasztottam? Várjak, úgy hogy benne van, vagy felejtsem el, mert az aranyat se bírja végül?

2019. jan. 15. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg azert peodukalt most ilyen tuneteket, mert x ideig nem volt benne semmi, ossze megy a helye, plusz irtad hogy elotte folyamatosan begyulladt.

Valoszinuleg azert. Hagyj neki egy kis idot, ne vedd ki, octenisepttel fertotlenitsd.

Ne kremezd, attol csak jobban begyullad. (Se tetran se semmilyen mas)

Hagyd benne a fulbevalot, es fertotlenitsd.

Sok sikert:)

2019. jan. 15. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
A sudocreme-ről hallottam egy barátnőmtől, hogy az neki segít. Szerinted az is rossz?
2019. jan. 15. 19:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a választ, illetve a segítséget!
2019. jan. 15. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Aloevera gél és Betadine a legjobbak ilyen esetekre. Na aggódj, a szervezet mindent képes megszokni. Ha csak hirtelen nem lettél allergiás az aranyra, akkor ez csak azért történt, mert beszűkült a lyuk.
2019. jan. 16. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!