Férfiak, mi a véleményetek az ilyesmiről?
Mi a véleményetek a műkörömről? Nem a hegyes, hosszú, nagyon extrém fajtára gondolok, hanek például ha valakinek gyengék a körmei, nem tudja magának otthon szépen manikűrözni, egyébként hiába próbálja otthon ápolni, sosem néz ki normálisan a körme és ilyesmiket csináltatna:
Azért kérdeztem, mert sokszor olvastam, hogy a férfiak irtóznak ettől. Ezek is sokak, amik a képeken láthatóak, maradjon inkább natúran akkor is, ha úgy csúnya?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, akár képeket is linkelhettek, hogy nektek mi tetszik :)
Köszönöm
Egyszer próbáltam ki a műkörmöt, az amúgy erős, szép körmeim szakadoztak, törtek, mállottak utána. Biztosan ezt akarod? Szedjél sok vitamint, járj el manikűröshöz néha, használj színtelen köröm-erősítő gélt. Attól szépen fog csillogni.
Ha már nem lehet téged lebeszélni a műkörömről, akkor meg ne ilyen proli fazont csináltass, mint amiket linkeltél, hanem sima francia manikűröset. De hidd el, jobban jársz nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!