Hogy találhatnék megfelelő alapozót vagy BB krémet? (Egyáltalán melyik lenne érdemesebb)?
Régóta keresem a megfelelő alapozót, vagy BB krémet. Mostanában inkább az utóbbit használom, mert az alapozót túl merevnek találom(sok fedéssel), pedig van mit fedni az arcomon mert sok a pattim, meg nagyon sötét a karika a szemem alatt.
Viszont mindegyik alapozó mégha hasonlít a bőrszínemhez akkor is vagy maszkos vagy olyan iszonyat bőridegen.
Pedig még a drogériában is segítséget kértem, hogy jót találjak, de az is sötét lett(olyat néztünk h nyárra is jó legyen mert akkor úgyis cseppet barnulok, hát nem úgy lett).
Aztán vettem NIVEA-s BB krémet, de ugye abból csak 2 árnyalat van és a világos is sötét nekem. :/
Szóval már teljesen tanácstalan vagyok.
Ráadásul 3-4 ezernél nem is szeretnék többet költeni erre az egészre.
20/N
Én Alverde BB krémet használok, illetve a kritikusabb részekre korrektort (Essence).
Estleg próbáld ki, nagyon jó árban is van (1200Ft környékén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!