Melyik szempillaspiral választja szét szépen a szempillakat?
Figyelt kérdés
Pontosabban melyik ragasztja össze legkevésbé? Hosszú szempilláim vannak és muszempilla-hatású lenne a sajatom, ha nem tapadna össze :( Sejtem, hogy csodák nincsenek, de talán van olyan spirál ami ilyen szempontból jobb, mint a többi :)2018. dec. 25. 18:43
1/2 anonim válasza:
Yves Rocher sexy pulp. Én nagyon szeretem, de úgy szoktam felvinni (amúgy akármilyen más szempillaspirált is) hogy miután felvittem, egy tiszta kefevel fesulgetem, hogy ne ragadjon össze.
2/2 anonim válasza:
Az -avonnak vannak nagyon jó spiráljai,talán én jelenleg a winged out (?) használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!