Melyik az a szempillaspirál, amelyik gyönyörű hosszú szempillákat varázsol?
Ha alapból nincsenek hosszú szempilláid, akkor egy spirál sem fog a fél centis pillákból 1 centiseket csinálni. 1-1 millimétert rá tud dobni mondjuk 2 rétegben, de egyiktől sem lesz homlokot söprő pilláid.
A Lovely citromsárga tégelyes spirálja nagyon jó szerintem, szépen szétválaszt, nem csomósodik, könnyű vele dolgozni.
Az átlátszó spirál arra jó, hogy ha alapból sötét, vastag szempilláid vannak, akkor azoknak egy kis tartást meg "fényt" adjon.
Szempillagöndörítőt sose használtam...
picit melegítsd fel hajszárítóval a göndörítőt, de ne forróra, akkor tartósabb marad a göndörítés.
az átlátszó spirálból is több van. létezik olyan, ami vízállóvá teszi a spirálokat, és van, amelyik csak fixálásra jó.
szempillaspirálból mindenkinek más jön be, próbálgatni kell.
a dúsító, nagy fejű spirálok látványosak, pl. a maybelline-nek vannak többnyire ilyen spiráljai.
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó tippek!
(Első: Nem szeretnék műszempilla hatást, csak annyit, hogy szépek legyenek, és valamennyire látványosak. A mostani csak befesti a szempilláimat...)
Ha meg "itt vagy"... a modszer: a szempillaspiral hasznalata utan kicsit varsz, legjobb, ha van idöd teljesen megszaradni hagyni es utana meg egyszer atkenni, igy markansabb, latvanyosabb lesz a hatasa.
Amugy en nem nagyon sminkelek, igy bocs, ha ez nagyon alap dolog es ezzel jövök, da hatha okosat mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!