Sminkelhetem magam?
12 éves lány vagy. Sminkelni szeretnék de CSAK NYÁRON! Akkor se minden nap.(Minden nap max szempillaspirál) Hogy mondjuk heti 2X ha megyek étterem be haverokkal akkor használhatom ezeket? : Szempilla spirál
tus ( kicsi véggel csak épp hogy látszódjon)
Korektor ( már ha van pattanásom és nem birom kinyomni mert általában az orrom ajánál van és ott nehéz kinyomni)sminkelhetem akkor ihy magam?
Köszi a gyors válaszokat :)
A szüleim megengedték. :)
Az utolsónak : Nem egész nap viselném csak ha pl.: 17 orakor elhívnak pizzázni és csak akkor sminkelném ki magam :)
Még egyszer köszi a gyors válaszokat! Megy a zöld kezecske ;)
Köszi a válaszokat :)
Az éttermet csak példának irtam. Utánna irtam hogy pizzázni az meg nem drága mert hárman megeszünk egy kicsit de mindegy :) .
Lol, nem mindegy hogy heti hányszor jár valaki étterembe és miből?? Irigy emberek...
Amúgy sminkelj ha szeretnél, de figyelj oda hogy néz ki a sminked, ne legyél nevetséges vele, a tusvonal nem is mindenkinek áll jól. Mert azért te még gyerek vagy, és gyerekeken nem annyira előnyös a smink.
Na de szóval ha sminkelsz akkor jól csináld. Vedd figyelembe hogy milyen a szemed alakja, ahhoz mi áll jól, milyen tusvonal, milyen szín, mert bizony a koromfekete nem áll jól egy világos szemöldök mellé meg ilyesmik. Korrektort meg használj mindig ha szükséges, azzal semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!