Nem sminkelhetem magam, mit tegyek?
De hiszen sminkeled magad, te írtad.
16 évesen szerintem már nyugodtan szóbahozhatod anyukádnak, ha mondjuk vásárolni mentek olyan helyre, ahol vannak sminkcuccok is, hogy pl. szerinted ez vagy az a szín jól állna neked. Ne azzal kezdd, hogy "dehát már minden lány sminkeli magát az osztályban", mert attól a szülők többsége idegrohamot kap.
Egyébként szerintem 16 évesen nem feltétlenül kellene minden áldott nap sminkben iskolába járni, de pl. egy buli előtt beszélhetnél vele erről.
pedig szerintem 16évesen már nem szólhat bele az anyukád,
kérdezd meg tőle h miért ilyen prűd?
4-es.. 16 évesen még beleszolhatnak a szülei, bámennyire is fáj ez a 16 éveseknek :P Viszont szerintem nyugodtan szóba hozhatod, ha természetes szineket használsz nem lesz oda tőle.
Én egyébként az otthon sminkelést javaslom, mert a szép sminket nem lehet 2 perc alatt összecsapni, meg nem kell annyit cipekedni, h sminklemoso, meg akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!