Szerintetek is így van ez a luxustermékekkel?
Azt vettem észre így videók meg ismerőseim tapasztalataiból, hogy a legtöbb ilyen hiper high-end luxus sminkmárka (Chanel, Givenchy meg ilyenek) termékei igazából sz#rok. Csak szerintem van így?
Egy csomó termékükről nagyon rosszak a vélemények, de amúgy egy vagyonba kerülnek. Semmi kreativitás nincs a termékeikben, semmi újdonság, és rengetegszer kifejezetten csúnya a csomagolás is... Giccses, felesleges.
Pl Louboutin szájfény kerül vagy 100 dollárba, de amúgy ugyanolyan, mint a többi, csillámdarabok vannak benne és egy fuvvallattól lejön az egész.
Chanel mindenegyben paletta, de amúgy semmi sem működik rajta normálisan, minden lejön, egyáltalán nem tartós, de egy vagyomba kerül... De legalább adtak hozzá egy teljesen felesleges velúr tokot.
La Mer bronzosító a Physicians Formula Butter Bronzere mellett fel se tűnik, annyira semmilyen.
Natasha Denona palettájára kb hitelt kell felvenni, de amúgy a szemhéjpúderek kiesnek a helyükről.
Oké, hogy minden márkától vannak jobbak és rosszabbak, ez alól a luxusmárkák sem kivételek, de én rengeteg kifejezetten rossz vagy teljesen középszerű luxussminket láttam/hallottam már.
Megemlítem, hogy kivétel azért mindig akad!
Értem én, hogy a névért fizetünk, de ez nem túlzás egy kicsit? Ha már írtózunk a drogériától, akkor miért nem lehet normális, minőségi közép-felsőkat sminkeket venni? Pl The Balm, Smashbox, MAC...
Milyen megfontolásból vesz meg valaki direkt egy rohadt drága cuccot? Ennyire fontos a név?
Ja és a ruháknál is ugyanígy.
Drágák, felsőkategóriások, persze, értem én, de nem néznek ki jól... Vagy hipergiccsesek vagy teljesen középszerűen néznek ki.
Pl Prada táska teljesen úgy néz ki, mint amit a H&Mben kapsz, csak tízszer annyiba kerül, és csak ezért veszik meg az emberek, merthogy az Prada. :D
Nem próbáltam sok ilyesmit, csak kettőt.
Pár éve szájfényt a Chanel-től, de valóban nem nyújtott semmi olyat, amiért kifizetnék érte 12 000Ft-t (szülinapra kaptam)
Az Estée Lauder szempillaspirálja viszont megért minden forintot, ha nem sajnálnám rá ennyire, bármikor megvenném (10 000Ft körül van az is).
Van ami megéri, van, ami nem, de ami igen, az se jobb azért annyival, amennyivel drágább. Nem is ezért veszik.
Ilyenkor nem csak terméket, de életérzést is vásárolsz, és ez az, amit meg kell fizetni.
Parfümök terén viszont csak jó tapasztalataim vannak a magasabb árkategória (D&G, DKNY, Lancôme) termékeivel.
Ruháról nem tudok nyilatkozni, nem hiszem, hogy valaha is lesz annyi pénzem, hogy ilyesmit birtokoljak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!