Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez már sok sminknek számít?

Ez már sok sminknek számít?

Figyelt kérdés

Szempillaspirál+szemceruza+korrektor

A szempillaspirált néha kihagyom.

De ezeketet minden hétköznap használom. Ez soknak számít? Már nagyon nem természetes?

16/L

2018. dec. 18. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, én már egyéb dolgokat is használtam 16 évesen.
2018. dec. 18. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok, de miért foglalkozol ezzel? Ha szeretsz sminkelni, hát sminkelj amennyit akarsz.
2018. dec. 18. 19:24
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ez elmegy, van aki fiatalabb nálad és sokkal többet használ
2018. dec. 18. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Ez szinte minimàlis.Ha minden nap más arcberendezést kontúroznàl magadnak, na az már picit sok lenne.

Gondolom valahol olvastad, hogy a mű lànyok, meg a smink blabla és elbizonytalanodtál. Ezekkel nem kell törődni, felszínesen ítélkező, általàban ígénytelen emberek mantràja.

Ha te ezektől érzed magabiztosnak magad, akkor hasznàld őket.

Ha foltos az arcbőröd, akkor nyugodtan hasznàlj alapozót. Ha hiányos a szemöldököd, akkor használj rà termékeket. Ha szépnek tartod a szàd, akkor emeld ki rúzzsal. Ha több karikás a szemed, mint az olimpia akkor kenj fel korrektort. Stb. Ha te valamitől jobban érzed magad, akkor ne érdekelje mások véleménye.:)

2018. dec. 18. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, de ne foglalkozz, hogy ki szerint mi a sok, sminkeld úgy magad, ahogy szeretnéd.
2018. dec. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!