Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez már sok sminknek számít a...

Ez már sok sminknek számít a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom, hogy ha túl sok festék van egy lányon, akkor az már nem szép, nem olyan vonzó. Kinek mennyit jelent a sok smink?

Várom a válaszokat fiúk!

[link]

2016. máj. 1. 19:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
41%
IQ-t neked se adott a jo isten.
2016. máj. 1. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
De lehet többet mint neked.
2016. máj. 1. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem smink nélkül is szép a hölgy. De elég durván megváltoztatja a kinézetét a smink, szép munka.
2016. máj. 1. 19:27
 4/11 anonim válasza:
Szerintem ez még rendben van. Tényleg nem kell túlzásba vinni.
2016. máj. 1. 19:28
 5/11 anonim válasza:

Csak egyet nem értek miért a homosexuális férfiaknak tetted fel a kérdést.

Nekünk tökmindegy hogy sminkeli magát egy nő...

Az már jobban érdekel, Adam Lambert mennyire sminkeli magát :D

Szívesen nézném a sminkjét egészen közelről.

25/f meleg passzív

2016. máj. 1. 19:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlenül rossz kategóriába raktam. :)
2016. máj. 1. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem én vagy a kérdés célközönsége, de ha már ebbe a témába tetted, akkor válaszolok. :D

A baloldali képen sokkal szebb a lány. Esetleg minimálisan kellene jobban kiemelnie a szemét és a bőrszínéhez egy ténylegesen passzoló, világosabb alapozót kellene használni. A jobboldali képen egyszerűen műanyagnak tűnik, amíg a baloldalin természetesen szépnek. (bár látszódik, hogy ott is van rajta smink, de az nem baj)

20/F

2016. máj. 1. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Smink nélkül okádék a csaj,sminkelve szép!
2016. máj. 1. 20:27
 9/11 anonim válasza:

Smink nélkül sokkal szebb kevesebb sminkel pedig még szebb lehet.

Így meg...ha az utcán jönne felém direkt nem néznék rá csak hogy ne növeljem az egóját..fiúba meg nem tudom lkinevetném.

2016. máj. 1. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
ha minden nap így jár, akkor a szemfesték talán kicsit sok. de igazából szép smink. de ha egy kis bb krémet, púdert, szempillaspirált használna, akkor is jól nézne ki, de nem lenne unalmas. egyébként a szép fogak, mint ennek a lánynak sokat dob rajta úgy is, hogy nincs rajta smink.
2016. máj. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!