Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy készítik a fültágítót?

Hogy készítik a fültágítót?

Figyelt kérdés
köszi
2010. jún. 27. 16:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A tágított fülre, vagy magára az "ékszerre" gondolsz, amit a tágított fülbe behelyeznek? :)
2010. jún. 27. 16:24
 2/21 A kérdező kommentje:
a tágított fülre gondolok :)
2010. jún. 27. 16:26
 3/21 anonim ***** válasza:

Két ismerősömnek van tégesze. Az egyik először csak kettő (vékony) fülbevalót tett a fülébe, majd 3-at, 4-et, 5-öt, aztán tollbetétet (először a vékonyabb részét, aztán a vastagabbat), filceskupakot, aztán mikor olyan 6 mm volt, akkor vett 6 mm-es ékszert és betette a lyukba. Egy idő utána 7 mm-est rakott bele, és folyamatosan növelte mm-enként. Most 14 vagy 16 mm-es az egyik füle a csajszinak, a másik füle pedig 12-es. :)

A másik ismerősöm pedig piercernél csináltatta, aki mm-enként tágítja szintén. Lassaban megy, mint a házi módszer. De már neki is van vagy 16-os a füle. :D

első voltam

2010. jún. 27. 16:32
 4/21 A kérdező kommentje:

köszi hogy írtál :D+

még kb. 1 hónapja valahol olvastam hogy ki kell vágni ott a fülnél valamit hogy be lehessen tenni , ez igaz?:/

és muszáj mindig tágítani?

bocs nem vagyok valami képben és még álmos is vagyok :))

2010. jún. 27. 16:37
 5/21 anonim ***** válasza:

tégesze = tágesze

filceskupak = filctollkupak

Bocsi az elírásokért... :D

2010. jún. 27. 16:38
 6/21 A kérdező kommentje:
ja semmi baj észre se vettem őket :DD
2010. jún. 27. 16:39
 7/21 anonim ***** válasza:

Igen, úgy is lehet csinálni, hogy kivágnak egy darabot, de nem muszáj úgy csinálni. Kivágás nélkül is lehet tágeszt csinálni, csak ha kivágnak egy darabot, akkor kicsit gyorsabb (de jobban is fáj). És nem kell folyamatosan tágítani. A kívánt méretű lyuk elérésekor abba lehet hagyni. Annyi a teendő, hogy nem kell nagyobb ékszert venni bele. :)

még mindig az első vagyok :D

2010. jún. 27. 16:41
 8/21 A kérdező kommentje:
:D áh akkor jó :DD köszönöm szépen hogy írtál mégegyszer :DD
2010. jún. 27. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
Igazán nincsmit. :D Most szeretnél elkezdeni tágeszt csinálni/csináltatni vagy csak érdekel a téma? :)
2010. jún. 27. 16:47
 10/21 A kérdező kommentje:

hát még csak érdekel a téma :D

nem tudnál mutatni képet kb. 6 mm vagy annál kevesebbről mert én nem igen találtam :/

hálásan köszönöm :DDD

2010. jún. 27. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!