Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeljem magam...

Hogyan sminkeljem magam idősebbre? 16 vagyok, de max 15nek nézek ki. Részleteklent!

Figyelt kérdés

Félhosszú barna hajam van,ami közepesen göndör

Barna szem..ami nem túl nagy de nem is kicsi..szal közepes

Telt ajkaim vannak

Nem vagyok magas...max 160 cm,46 kg

2010. jún. 26. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekelne, csak nálam még rosszabb a helyzet. 18 múltam és jobb esetben 16nak néznek, de inkább 14nek... Én is alacsony vagyok (162cm), ráadásul ilyen 'gyerekes' arcom is van:S
2010. jún. 26. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Vasald ki a hajad!:D

a szemedet húzd ki alul cerkával, felül tussal.(olyan kis cicásra is mehet) :D

A szempilláidat spirálozd ki, a szádra meg valami világos(barack,halvány rózsaszín) színű szájfényt vigyél fel.

És öltözködj nőiesebben(nem az ilyen k*vás cuccokra gondolok), elég, ha egy csinibb felsőt felveszel csőnacival, esetleg magassarkúval.

13/L(egyébként általában 16-nak néznek.)

2010. jún. 26. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne (:
2010. jún. 26. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
minek kell idősebbnek tűnni?:D nemértem...
2010. jún. 26. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
13éves csajszi elég tapasztalt:) Okosakat mondd, én még annyit mondanék, hogy örülj, ha nem nézel ki idősnek, mert legalább mindig tagadhatsz a korodból :)
2010. jún. 26. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

18:36-os vagyok :D

onnan van "sok tapasztalatom" hogy uncsimnak(akivel össze vagyunk/voltunk nőve) ugyanez volt a problémája. :D

és kicsikoromtól láttam, hogy ő hogy sminkeli magát. :D(mostmár mondjuk 20 éves, szal kezd fiatalítani magán xD)

2010. jún. 26. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell nagyon erősen kiemelni a szemedet.De szerintem próbáld ki h úgy viszed fel a pirosítót h ha az almácskáidra hanem az arccsont alá. http://www.youtube.com/watch?v=iJHTkcDCkrsegy

És szerintem szemedet pedig úgy sminkeld h felraksz egy természetes színű szemhéjpúdert és kicsit vastagabban kihúzod felül a szemedet tussal aztán szempillaspirál felül és alul.De így h nem tudom milyen az arcod így annyira nem tudom h milyen smink lenne neked a legjobb:(

2010. jún. 26. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
örülj neki h fiatalabbnak néznek!én 14 vok de általában 18-19-nek néznek, pedig nem is sminkelem magam:)
2010. jún. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!