Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ha egy szimpla hétközn...

Lányok! Ha egy szimpla hétköznap erős sminket viseltek, mit fogtok felrakni, ha színházba vagy bálba mentek?

Figyelt kérdés
Már jó pár éve látok nap mint nap nagyon erősen kisminkelt lányokat Budapest utcáin napközben. Számomra csak az utóbbi pár évben tűnt fel ez a jelenség, hogy a lányok egy sima hétköznap is úgy ki vannak sminkelve, mintha épp valami eseményre tartanának, ahol elvárt az ilyen jellegű megjelenés. Az lenne a kérdésem, hogy aki minden nap ennyire "kicsípi" magát, az mit fog viselni majd akkor, amikor mondjuk színhàzba, bàlba, szórakozóhelyre vagy éppenséggel az Operàba megy? Ez kicsit olyan nekem, mintha én minden nap öltönyt húznék fel és amikor eljön egy nevesebb alkalom, akkor szintén ugyanabban mennék el az aktuális rendezvényre. Miért csináljátok ezt lányok, meg tudná nekem mondani valaki? 34/F

2018. nov. 17. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Először kifejthetnéd, hogy mi az erős smink, mert nekem pl. a +szemhéjtus már az, neked meg még lehet, hogy belefér a hétköznapi sminkbe.
2018. dec. 5. 13:06
 12/17 Metionin ***** válasza:

Kérdés hogy mi az erős smink. Mert én pl. megcsinálom a napi sminkemet és ha natúr rúzst használok akkor mindenki természetes, kevés sminknek tartja de ha ugyanahhoz felteszek egy bordó rúzst, akkor már hú de erős smink. Szóval kérdés hogy a színek vagy a "rétegek" határozzák meg az erős sminket?

Egyébként simán elmennék ugyanabban a sminkben az említett helyekre, mint hétköznap. A ruha úgyis mutatná hogy ez most alkalom.

2018. dec. 5. 13:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Számomra egy lányon a szem és ajak túlzott kifestése az erős smink. Igaz én még nem sminkeltem, mivel fiú vagyok, viszont számomra a visszafogottság sokkal vonzóbb.
2018. dec. 5. 13:28
 14/17 Metionin ***** válasza:
100%
Érdekes, én is ezt tapasztaltam, hogy a férfiak a színek, a nők meg a rétegek alapján döntik el a sminkről, hogy erős-e. Pl. van 2 smink, A. smink ami natúr színeket tartalmaz de ebből áll: primer, alapozó, korrektor, pirosító, púder, natúr szemhéjfesték, spirál, natúr rúzs, highlighter és B. smink ami bb krém, púder, spirál és sötét rúzs akkor a nő az A. sminket mondja erősebbnek mert az sok réteg, a férfi meg a B-t pedig az alig valami, csak épp erős a rúzs. Vagy csak nem tudják hogy az általuk natúrnak tartott arc hány rétegből áll :D
2018. dec. 5. 14:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy dolog, ha egy lànynak tetszik a smink, de ha jól értem itt arról van szó, hogy anélkül már nem jó. Szerintem érdemes lenne néha nem sminkelni akkor is ha az tetszik jobban, pont, hogy ne ez legyen, hogy anélkül már nem is megy.
2018. dec. 5. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Metinoninnak igaza van, egy natur smink olykor sokkal tobb reteg, mint a feltuno.

Nekem azt mondjak, feltunoen sminkelek, pedig csak szemhejpuder-tus-spiral-ruzs negyest hasznalok, viszont sotet szinekben. Kozben se puder, se alapozo nincs rajtam, 5-10 perc alatt kesz a sminkem.

2018. dec. 6. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam meg mindig meglepődnek, hogy van rajtam smink, pedig használok:

- korrektort a szemem alá

- alapozót

- szemöldökport

- alsó szempillatövembe barna szemhéjpúdert

- alsó vízvonalra nude szemcerkát

- spirált

- nude szájcerkát

- rá nude rúzst

- pirosítót

- púdert

Semmi szín, csak frissebbnek tűnök tőle, és ez több, mint 4 dolog. Úgyhogy igen, nem mindegy, kinek mi a sok.

2018. dec. 6. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!