Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vilagosboruek, milyen alapozot...

Vilagosboruek, milyen alapozot hasznaltok?

Figyelt kérdés
Markara es a szin tipusra lennej kivancsi. Kek szemu es feher boru vagyok es nem igazan talalom el az alapozot. Valami konnyut keresek ami nem ugy latszik mint egy maszk az arcon
2018. nov. 12. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Catrice All matt plus alapozót használok 015 árnyalatban. Ez nem a legvilágosabb, ennél még van egy világosabb, a 010-es. Meg vagyok vele elégedve, jó kis közepes fedésű. Nekem ez még sosem volt maszk hatású, nem is kenek belőle sokat.
2018. nov. 12. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
nyx total control drop foundation, egyáltalán nem maszkszerű, nem tudom pontosan melyik árnyalatot használom de rengeteg van
2018. nov. 12. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Bourjois City Radiance legvilágosabb árnyalat :)
2018. nov. 12. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Bourjois Healthy Mix legvilágosabb árnyalat, 51 Light Vanilla
2018. nov. 12. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Bell-legvilagosabb árnyalat (nem tudom mi a neve) gondolom 010es vagy 001es
2018. nov. 13. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A nyakadon érdemes tesztelni, nekem ez vált be.
2018. nov. 13. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a H&M-es alapozóból az alabastert használom, illetve van NYX korrektorom, abból is a legvilágosabb (kb. ugyanolyan színű nekem mindkettő), illetve múltkor néztem a Makeup Revolution korrektorának a C1-es árnyalatát, nekem jónak tűnik, lehet, majd megveszem.

Esetleg a Stargazernek van tejfehér alapozója is, lehet az is jó lenne neked, én tudom magamról, hogy nekem még az is beválna :D

2018. nov. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!