Helix piercing kicserélése?
Mikor csinaltattad?
Mert ha friss, 1-2 honapos nem ajanlom, hogy piszkald.
Ha nem friss akkor meg nyugodtan kicserelheted, mivel a seb mar ugymond begyogyult szoval nem lesz kisebb a lyuk.
Mert csak par orara szeretned? Ha kerdezhetem:)
Ha már néhány hónapja meg van a piercinged, akkor pár órára nyugodtan kicserélheted, mert annyi idő alatt szerintem nem lesz kisebb a lyuk.
De egyébként ha valaha is emiatt "összemenne" a lyuk, akkor sincs veszve. Nem tudom mit takar a vékonyabb szárú fülbevaló (vagyis nem tudom, hogy az mekkora), de ha csak egy pár mm a különbség, akkor simán visszatudod rakni a piercinget (tapasztalat :D).
Nekem anno volt 1 mm-es fülbevaló is a fülemben, meg 1.2 mm-es piercing. Erőlködés nélkül belement mindig a piercing a fülbevaló után. Nem vérzett, nem is fájt.
Szóval fogalmam sincs egy átlag fülbevaló hány mm-es, viszont max. egy picit erőlködsz, de mindenképp vissza tudod majd tenni a füledbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!