A műköröm mennyire károsítja a körmöt?
Káros mindegyik. + nem kap levegőt a köröm.
Saját körmeim ápoltságára figyelek, szép fehérek és átlag hossza 6-8mm.
A saját ápolt körmök nem csak a pasik számára szebbek s igényesek, de pl ismerkedés/üzleti életben is sokat árul el az ápolt körmök gazdájáról!
Én mindig nézem a kezeit másnak - el se tudod hinni mennyi minden leolvasható a kézről. (arc s jellem diagnosztika is kegyetlenül jó leírást ad az emberekről.)
Műkörmöket sok esetben olyanok használnak, kiknek az alap körmük igénytelen s egyszerűbb elfedni, mint odafigyelni az eredetire.
Ha van pl szilikon sütőlapod kend rá a rendes körömlakkot s elgondolkodsz szerintem utána. :)
El kellene már felejteni ezt a hülyeséget! Nem a műköröm károsítja a körmöt, hanem a kontár körmösök, akik túlreszelnek!!!!!! Ha hozzáértő SZAKEMBERHEZ megy az ember, akkor kicsit sem fog károsodni a köröm.
Nem kap levegőt? Minek neki levegő? Elhalt szaru....
Akkor is sérül a köröm, ha nem szakszerűen van leszedve, hanem a vendég otthon nekiáll magának lereszelni, vagy ne adj isten letépkedi🤦🏼♀️ Na akkor tuti károsodik, mert felszaggatja vele a felső rétegeket. Nekem is volt olyan vendégem, aki otthon magának nekiállt leműteni a körmeit, utána panaszkodott, hogy nagyon fájnak és vékonyak.. 🤔 hát barátom így jár az, aki magának “ügyeskedik” otthon. 🤷🏼♀️
A drogériás tip-es szintén. Ha nincs leszaggatva, akkor nem fogja sérteni a korömlemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!