Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műköröm mennyire károsítja...

A műköröm mennyire károsítja a körmöt?

Figyelt kérdés
Leginkább drogériában vásárolt műkörömmel,de jöhet a 'rendes' műkörömmel kapcsolatban is tapasztalat/+,- vélemény.Elsősorban aki már használt ilyet, ahhoz fordulnék. Előre is köszönöm!!!

2018. okt. 23. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
A tipes ragasztott egyáltalán nem, de az épített zselés se nagyon ha jól van elkészítve. Annyi hogy ha leszedeted érdemes egy kis körömerősítővel kenegetni egy ideig.
2018. okt. 23. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Káros mindegyik. + nem kap levegőt a köröm.

Saját körmeim ápoltságára figyelek, szép fehérek és átlag hossza 6-8mm.

A saját ápolt körmök nem csak a pasik számára szebbek s igényesek, de pl ismerkedés/üzleti életben is sokat árul el az ápolt körmök gazdájáról!

Én mindig nézem a kezeit másnak - el se tudod hinni mennyi minden leolvasható a kézről. (arc s jellem diagnosztika is kegyetlenül jó leírást ad az emberekről.)

Műkörmöket sok esetben olyanok használnak, kiknek az alap körmük igénytelen s egyszerűbb elfedni, mint odafigyelni az eredetire.

Ha van pl szilikon sütőlapod kend rá a rendes körömlakkot s elgondolkodsz szerintem utána. :)

2018. okt. 23. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

El kellene már felejteni ezt a hülyeséget! Nem a műköröm károsítja a körmöt, hanem a kontár körmösök, akik túlreszelnek!!!!!! Ha hozzáértő SZAKEMBERHEZ megy az ember, akkor kicsit sem fog károsodni a köröm.

Nem kap levegőt? Minek neki levegő? Elhalt szaru....

Akkor is sérül a köröm, ha nem szakszerűen van leszedve, hanem a vendég otthon nekiáll magának lereszelni, vagy ne adj isten letépkedi🤦🏼‍♀️ Na akkor tuti károsodik, mert felszaggatja vele a felső rétegeket. Nekem is volt olyan vendégem, aki otthon magának nekiállt leműteni a körmeit, utána panaszkodott, hogy nagyon fájnak és vékonyak.. 🤔 hát barátom így jár az, aki magának “ügyeskedik” otthon. 🤷🏼‍♀️

A drogériás tip-es szintén. Ha nincs leszaggatva, akkor nem fogja sérteni a korömlemezt.

2018. okt. 23. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A nem szakszeru mukorom elkeszitese karositja a kormot. Ha valaki nem ert hozza a korom lemezek szetvalhatnak vagy tul reszelik akkor is serulhet. A korom elhalt szarureteg, nem kell “levegoztetni”
2018. okt. 23. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A legjobbb ha nem használsz műkörmöt.
2018. nov. 1. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2 válaszadó, ha valamit nem tudsz ne hirdesd a hülyeséget! A köröm nem tud lélegezni, mivel egy 150-200 rétegnyi elhalt szaruképződményről beszélünk. 🤦🤦🤦 Én 15 éve viselek műkörmöt és nem fulladtak meg a körmeim. 🤷😄 16 évvel ezelőtt én is drogériákban vásárolt tipet tettem fel magamnak, mivel nem volt tartós, így szakemberhez fordultam a szép köröm miatt. Nyilván egy műköröm drágább, de tartósabb (nem potyog le, mint a teli tipes drogériás változat), szebb, ha vékony, gyenge a körmöd, akkor plussz jó, mert védi a természetes körmöd. (Nekem pl. babavékony körmöm van és műköröm nélkül elég csúnyán be tud szakadni, sajnos mindig is gyenge körmeim voltak, ez genetika... ezen a csodabogyó szépségvitaminok nem segítenek) Ha szép és tartós körmöket szeretnél, mindenkép szakemberrel csináltasd , mert az otthoni szakértelem nélküli kókányolásból csúnya dolgok is kitudnak alakulni...
2018. nov. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!