Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuknal smink? Mit gondoltok? 16F

Fiuknal smink? Mit gondoltok? 16F

Figyelt kérdés

Velemenyem szerint egy fiunal is jol allhat a smink.

Keves alapozora es egy nagyon enyhe sotet szemceruzara gondoltam, hogy elkezdenem hasznalni.

Ti mit gondoltok, lehet jo, vagy csak rohejes?

Megkerdeztem par lany ismerosomet, szerintuk jo lehet.

Ha van kepetek, video jol elkeszitett fiu sminkrol, erdekel :)

Nem ruzsozasra, koromlakkra meg ilyenkre gondoltam, hangsulyozom, csak keveset hasznalnek es enyhen.

Iskolaba mennek vele.

P.s. kerlek ne b*zizos meg hasonlo kommentek legyenek, hetero vagyok, kulturaltan pls.

#smink #makeup #fiu smink #hetero smink #fiuknak smink
2018. okt. 17. 09:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem semmi bajom vele, ha egy fiú sminkel, de nem értem, miért kel hangsúlyozni, hogy hetero vagy. Ha mondjuk transznemű vagy meleg lennél, akkor mi van? Senkinek nem ártanál azzal se. Nekem egyáltalán nem szimpatikus semmiféle gender sztereotípia, az embernek joga van a saját ízléséhez, és nem érzem betegesnek, ha valakinek nem a biológiai nemének "megfelelő" színek, ruhák, divat stb. tetszenek. Az, hogy mi férfias és mi nőies, nem egy állandó és ösztönös dolog, hanem az éppen aktuális divat kérdése. Pl. pár száz éve csak a férfiak hordtak magassarkút és a rózsaszín férfias szín volt.
2018. okt. 17. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg nem állhat jól. Igen, röhejes. Vagy szomorú.

Az "ismerőseid" meg vagy hazudnak, vagy nem akarnak megbántani.

16 éves, az már szinte férfi; szörnyű, hogy ilyesmin agyal.

2018. nov. 13. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!