Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuknal smink? Mit gondoltok? 16F

Fiuknal smink? Mit gondoltok? 16F

Figyelt kérdés

Velemenyem szerint egy fiunal is jol allhat a smink.

Keves alapozora es egy nagyon enyhe sotet szemceruzara gondoltam, hogy elkezdenem hasznalni.

Ti mit gondoltok, lehet jo, vagy csak rohejes?

Megkerdeztem par lany ismerosomet, szerintuk jo lehet.

Ha van kepetek, video jol elkeszitett fiu sminkrol, erdekel :)

Nem ruzsozasra, koromlakkra meg ilyenkre gondoltam, hangsulyozom, csak keveset hasznalnek es enyhen.

Iskolaba mennek vele.

P.s. kerlek ne b*zizos meg hasonlo kommentek legyenek, hetero vagyok, kulturaltan pls.

#smink #makeup #fiu smink #hetero smink #fiuknak smink
2018. okt. 17. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Alapozót még megérteném, ha lenne valamilyen bőrhibád, és azt korrigálnád vele. De más okból nekem nem férne bele. Mivel nem ismerlek, lelked rajta.
2018. okt. 17. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Szemceruza egy fiúnak minek? Bocsi de ezt nem értem...

Szerintem egyébként ne sminkeld magad, mert vagy bolondnak, vagy homoszexuálisnak fognak tartani. Én eddig akárhányszor láttam fiúkat videókban kisminkelve, az összesnek nagyon hülyén állt. Ha bőrproblémád van, menj el bőrgyógyászhoz.

2018. okt. 17. 10:10
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nagyon fura lenne.

De azt hiszem, pár évtized múlva már nem lesz az...annyi férfi beauty content creator van youtubeon, akiket milliók követnek, és szakmailag is elismertek.

Tőlem aztán sminkelj, de én nem hiszem, hogy az emberek őszintén tudnának rád mosolyogni.

2018. okt. 17. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Nekem semmi gondom vele, ha valaki úgy használja hogy természetesnek tűnik rajta. Bőrhibákra kifejezetten jó ha használ korrektort minimum, nem a vörös foltok virítanak rajta. Szemceruza mértékkel jól néz ki, de ha túl sok és észreveszik, főleg más srácok akkor bzinak fognak tartani, mert ilyen a világ sajnos. Pedig a legtöbb bzin pont nem látni ilyesmiket, max sztárokon meg hasonlók.
2018. okt. 17. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon remélem, hogy a fiam soha nem fogja a szemceruzámat használni...

Nekem nem fér bele.

(30-as anyuka)

2018. okt. 17. 10:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom mindenkinek a kulturalt valaszokat, johetnek meg :)

Alapozot hasznaltam eddig neha (4-5 alkalommal csak eddig) , mivel meglehetosen csunya a borom, meg ugy is hogy kozmetikushoz jarok.

2018. okt. 17. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet jó is. metalosok is használnak végül is szemcerkát (régen vagy talán még most is), végülis uniszex.

volt egy osztálytársam(srác), aki például azért használt alapozót (speciálisat mondjuk), mert nagyon problémás volt az arcbőre. meg sem mondtad róla egyébként, szóval semmi sem látszott.

2018. okt. 17. 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nincs ezzel semmi probléma. A modell fiúkkal is kb. ennyit csinálnak a sminkesek, mielőtt a kifutóra lépnek.

Ez nem egy nagy durranás. Személy szerint az sem zavar, ha egy fiú szereti az extravagánsabb dolgokat (körömlakk, “lányos” színű ruhák), mert nem vagyok személyválogató.

A lényeg, hogy csináld azt, amit TE akarsz.

2018. okt. 17. 12:09
 9/12 Skaiiripa ***** válasza:
86%
Alapozó, korrektor még lehet okés, de a szemceruza felesleges szerintem, de ez csak az én véleményem, ahogy neked tetszik.
2018. okt. 17. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Természetesen simán sminkelhetsz, ha úgy érzed jól magad.

Úgy unom ezeket a "de szép vagy, csak bzi lehetsz!" kijelentéseket.

2018. okt. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!