Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik palettákat vennétek a...

Melyik palettákat vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy barnásabb, nude-abb hatású és egy barackosabb, narancssárgás színeket tartalmazó palettát is venni. Az alábbiak közül melyikek jobban kihasználhatóak inkább visszafogott sminkekhez? Too faced chocolate bar, too faced sweet peach, urban decay naked heat vagy kylie cosmetics the bronze palette?
2018. okt. 1. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem az Urban Decay Naked Heat van meg és imádom. A Kylie Cosmeticssel nem szenvednék, mert sok idő mire szállítanak meg én amúgy sem szeretek külföldről rendelni... de ha ez neked nem probléma akkor inkább az Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palettát ajánlom. Ez egy nagyon-nagyon kihasználható paletta, van benne rózsaszín, nudeos-barnás árnyalatok és narancssárga is, a Kylies palettában pedig csak bronz árnyalatok vannak.

A Chocolate bar nekem pl nem tetszik, de ez persze csak az én véleményem, de tuti hogy az is szuper minőség.

Viszont a Sweet Peach gyönyörű.

Szóval én azt mondom hogy vagy Too Faced Sweet Peach, vagy a Naked Heat, legalábbis nekem ezek tetszenek+ az ABH palettát tudom még ajánlani.

2018. okt. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!