Mit gondolnátok egy ilyen nőről elsőre?
Van egy 10 mm-s fültágítóm a bal fülembe, egy septum, egy köldök és egy nyelv piercingem és egy portré tetoválás a hátamon.A piercingek már 4, a tetoválás 2 éve van meg, egyiket sem bántam meg. Szerintetek ez visszatetsző, vagy tetszetős?
20/N
Én azt gondolnám hogy hol találnék olyan barátnőt aki így néz ki . Mert konkrétan számomra ilyen a tökéletes lány Xd . Tehát nagyon is tetszetős 😃 !
18/F
nekem is van mindenből, de amúgy semlegesnek gondolnálak női szemmel. ettől még lehetsz egy utolsó riherongy is és lehetsz egy áldott jó lélek. nem ez fogja eldönteni.
a férfiak nyifogása és perverziói meg már nem az én hatáskörömbe tartoznak...
Kinek mi s mennyire igényesen van, mennyire feltűnő.
Engem mai napig irodai cuki nőnek néznek.
Ing v garbo , körszoknya, harisnya, magassarkú, combközélig érő rétegesen vágom hajam, ferde frufruval hullámosan.
A fülbevalómon kívül van +1 pc és egy nagy karika a fülem kb közepébe vastag porcba lőve.
Microdermal a nyakamnál gerinc mellett. (arra készítettem egy ezüst nyakláncot -kapcsok helyett a 2 bogyó tartja helyén)
Közötte koreai írás tarkótól farokcsontig.
Nyelv pc.
De ezek fel sem tűnnek az embernek, míg meg nem néznek jobban közelről.
Akkor is a nyakam fele látszik inkább, ha fel van fogva a hajam.
Az emberek a külső nagyobb felületet nézik:
Arc, alkat, lábak, stílus.
A hasadat, hátadat úgyse mutogatod teljesen, ha rendes ruhában vagy.
Nah bikiniben már jobban észrevehető.
Eddig csak pozitívumot kaptam, kik egyedinek találták pl a nyakláncomat s annak megoldását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!