Így elsőre hány évesnek gondolnátok?
Figyelt kérdés
illetve szerintetek kéne változtatnom valamin,illetve ha igen min ? :)2015. aug. 7. 23:40
4/13 anonim válasza:
16, és bár eléggé torzít a perspektíva, szerintem rád férne az edzés. A bamba arckifejezést betudom a melegnek és a kései órának.:-)
6/13 anonim válasza:
24 körül. Kéne változtatnod mert ez a fotó is full lustaságot sugároz, meg a kövérség is. Aztán ez a fészekszerű frizura sem valami előnyös.
7/13 anonim válasza:
19.
Nagyon nem áll jól ez a haj, kicsit duci az arcod, ebből arra következtetek, hogy a tested is. A kép nekem is lustaságot és bambaságot sugároz, hiányolom az energiát, életörömöt.
8/13 anonim válasza:
Én olyan 22-nek. Szerintem egyedül az arcbőrödön kéne változtatni, elég zsírosnak tűnik.
9/13 anonim válasza:
Ez a haj és pajesz borzalmas, az arcodról olyan életunt lustaság sugárzik, hogy az nekem már taszító. Az arcod alapján rád féne a rendszeres testmozgás + a fogyókúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!