Hogyan csináljam? -fülbevaló probléma- többi lent
Sziasztok. :)
Mindkét fülem kilyukasztották, mikor baba voltam, és úgy tudtam, hogy akkor sosem forr össze, pár éve kivettem a fülbevalót, azóta egyszer sem hordtam, és szeretnék újból fülbevalót hordani, viszont a napokban döbbentem rá, hogy hazugságban éltem, mivel habár félig be tudom tenni, de tovább nem megy. :/
Szeretném itthon megcsinálni, mert szalonban kb. 3-3 ezer lenne újra szúratni, és önmagában nem is lenne nagy kiadás, de szeretnék piercingeket a fülembe még, és amellett már sok lenne + tényleg csak egy vékony réteget kéne átbökni.
A kérdésem az, hogy hogyan szúrjam át, mert a steril tűig eljutottam, de nem tudom hogyan tovább, ami főleg azért van mert félek a tűtől, meg attól, hogy nem tudom mennyire fáj. Magát a fájdalmat viszonylag jól bírom,(ha muszáj) de magamnak még sosem csináltam ilyet, és nem tudom mire számítsak, hogy milyen erősen, és gyorsan szúrjam át a tűt.
Csak simán döfjem át, és kész?
Lehet túldramatizálom az egészet?
Elsősorban azok válaszát várom, akik voltak hasonló cipőben/van tapasztalatuk.
Bocsi, hogy hosszú lett, és köszi, ha elolvastad.
Siman meg tudod csinalni magadnak. Egy gyors határozott!! mozdulattal kell atszurni, de nem vekony tuvel.
Elotte tegyel jeget a cimpadra, az erzestelenit egy kicsit.
Nem tudsz megkerni valakit, akkor egyszerubb lenne a helyzet:)
Köszönöm a gyors válaszokat. :)
A jégkocka nagyon jó ötlet, azt alkalmazni fogom.
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. :)
Megcsináltam, és nem is vérzett, meg nem is fájt, szóval csak túllihegtem a dolgot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!