Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem rondít mindenki...

Csak szerintem rondít mindenkin a szemüveg?

Figyelt kérdés

Persze nem mindenkinél azonos szinten. Vannak akiknek jó ízlésük van és sikerül olyan keretet venniük, ami illik az arcukhoz, és a többi variációhoz képest jól is áll nekik, viszont mégsem annyira szépek vele, mint a természetes, szemüveg nélküli arcuk.

Ha párkeresésről van szó, valahogy sehonnan se hallom a fogyj le, eddz, öltözködj stílusosan-féle tanácsok mellett, hogy válts inkább kontaktlencsére (persze csak akit érint).

De miért?

2018. aug. 17. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Igen, csak szerinted!

Mellesleg igen sok ember nem bír kontaktlencsét viselni különbözö okok miatt!

2018. aug. 17. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is, de én is szemüveges vagyok, senki nem tehet róla
2018. aug. 17. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem.

Sokaknak nagyon jól áll.

Sőt, van olyan ismerősöm, aki nekem szemüveg nélkül nem olyan szép.

A kontaktlencse meg nem biztos, hogy jó megoldás, és veszélyes is lehet.

2018. aug. 17. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az arcom rémes szemüveg nélkül. Közel és mélyen ülő szemeim vannak, mellé telt ajkaim és nagy, kerek orrom. A szemüveg szépen elvonja erről a figyelmet, és egyensúlyba hozza az arcom. Kontaktlencsét próbáltam, van, amikor hasznos, de huzamosabb ideig nem is bírja a szemem.
2018. aug. 17. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

Igazad van tényleg így van.

Megváltozik teljesen az arc formája.

2018. aug. 17. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Amíg a régi keretem volt, én is így gondoltam. Viszont megtaláltam az arcom formájához illőt és ez sokat dob az összképen. Önbizalomhiánnyal szenvedtem évekig, egyszerűen nem voltam megelégedve magammal. És amióta szemüvegkeretet váltottam ez teljesen megváltozott. Azóta sokan dicsérnek, én is elfogadtam így magam. Sok embert ismerek egyébként rajtam kívül is, akiknek egyébként jellegtelen, aránytalan az arcuk, szemüveggel sokkal karakteresebb, szebb.
2018. aug. 18. 01:43
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Én szemüvegben szebb vagyok.

De tény, hogy sokan csak felkapnak valamilyen szemüveget, ami nem áll jól nekik. De van akinek sokkal nehezebb dolga van választáskor, mert pl kicsi a feje.

2018. aug. 18. 08:01
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg sok olyan ember van aki szemüveggel sokkal szebb!
2018. aug. 19. 01:33
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem személy szerint iszonyatosan bejön, ha egy férfi szemüveges.

Nő ismerőseim is vannak, akik szemüveg nélkül totál átlagosak, de a szemüveg karakteressé teszi az arcukat és sokkal jobban néznek ki

2018. aug. 20. 00:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Vannak az átlagosak, ez a többség, nekik mindegy, mi van a fejükön, nem tűnnek ki a tömegből, tucatfejük van.

Vannak azok, akiknek nincs semmilyen karakteres az arcukon, túl átlátszóak, nincs definiálva semmijük, színtelen szemöldök, seszínű szemek, nem létező száj, nekik adhat a szemüveg karaktert, plusz, hogy mikor leveszik a szemüvegüket, látszik, hogy hiányzik a fejükről.

És vannak, akik szépek, ők mindenhogy szépek.

2018. aug. 20. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!