Csak szerintem rondít mindenkin a szemüveg?
Persze nem mindenkinél azonos szinten. Vannak akiknek jó ízlésük van és sikerül olyan keretet venniük, ami illik az arcukhoz, és a többi variációhoz képest jól is áll nekik, viszont mégsem annyira szépek vele, mint a természetes, szemüveg nélküli arcuk.
Ha párkeresésről van szó, valahogy sehonnan se hallom a fogyj le, eddz, öltözködj stílusosan-féle tanácsok mellett, hogy válts inkább kontaktlencsére (persze csak akit érint).
De miért?
Igen, csak szerinted!
Mellesleg igen sok ember nem bír kontaktlencsét viselni különbözö okok miatt!
Szerintem nem.
Sokaknak nagyon jól áll.
Sőt, van olyan ismerősöm, aki nekem szemüveg nélkül nem olyan szép.
A kontaktlencse meg nem biztos, hogy jó megoldás, és veszélyes is lehet.
Igazad van tényleg így van.
Megváltozik teljesen az arc formája.
Én szemüvegben szebb vagyok.
De tény, hogy sokan csak felkapnak valamilyen szemüveget, ami nem áll jól nekik. De van akinek sokkal nehezebb dolga van választáskor, mert pl kicsi a feje.
Nekem személy szerint iszonyatosan bejön, ha egy férfi szemüveges.
Nő ismerőseim is vannak, akik szemüveg nélkül totál átlagosak, de a szemüveg karakteressé teszi az arcukat és sokkal jobban néznek ki
Vannak az átlagosak, ez a többség, nekik mindegy, mi van a fejükön, nem tűnnek ki a tömegből, tucatfejük van.
Vannak azok, akiknek nincs semmilyen karakteres az arcukon, túl átlátszóak, nincs definiálva semmijük, színtelen szemöldök, seszínű szemek, nem létező száj, nekik adhat a szemüveg karaktert, plusz, hogy mikor leveszik a szemüvegüket, látszik, hogy hiányzik a fejükről.
És vannak, akik szépek, ők mindenhogy szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!