Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb highlighter?

Figyelt kérdés

Az ezüst, az arany vagy a rózsaszín? Szemüvegeseknek is jól állhat?

Konkrétan milyen highlightert és ecsetet ajánlatok?

Illetve a fehér szemceruza jól állhat mindenkinek?

A fehér szemceruza és highlighter egyszerre nem sok?

2018. jún. 1. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem a becca shimmering skin perfector in opal/moonstone jott be csak

nem, nem sok

2018. jún. 4. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem bőrtónus és preferencia függvénye. Én pl. a természetes, nem brutál fényű és nem csillogós highlightereket szeretem.

Nekem szerencsém van, mert gyakorlatilag közép bőrtónusom van (picit meleg felé húz, de se nem túl meleg, se nem túl hideg). Magamon a rózsaszínt nem annyira szeretem amúgy, mert nekem az nem elég természetes.

De melegebb bőrtónushoz inkább arany, hidegebbhez ezüst... a rózsás meg attól függ, milyen melegebb vagy hidegebb rózsaszín.

Az én kedvenceim:

Terra Natura Face & Body Highlighter - Golden Shimmer (azt hiszem, ez a neve) - ez aranyabb színű.

Bell Hypoallergenic highlighter (talán Illuminating Face Powder vagy ilyesmi a neve) - ez inkább ezüstös, de van benne egy icipici melegség.

Ha picit fényesebbet akarok, akkor Douglas paletta.

Ezek eddig por állagúak voltak. Van egy stiftes NYX Dose of Dew highlighterem is, az is olyan nem túl hideg ezüstös, azt akkor kenem fel, ha nem alapozok meg púderezek aznap.

Ecset: én egy régi limitált kollekciós Essence highlighter ecsetet használok, ez pufibb.

Fehér szemceruza: én szoktam használni, de csak alsó vízvonalban. Ahhoz nem túlzás együtt a highlighter. Viszont ha konkrétan kontúrozol vele... hát... az olyan furán futurisztikus/szellemes, a legtöbb embernek nem is áll jól.

2018. jún. 6. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!