Tus? Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Eddig még nem használtam, de gondoltam veszek egyet aztán majd gyakorlatom használni.

Esetleg valaki tudna jót mondani? Valami átlagos árkategóriában, nem a legdragabb, de nem is kell hogy a legolcsobb legyen.

Egy párnál azt olvastam a kremmanian, hogy a többi tushoz képest nehéz használni, nah en kezdő lennék :D

Válaszokat felpontozom!

18l

2018. aug. 15. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tégelyes, ecsettel használható tussal a legkönnyebb dolgozni. Nagyon precízen lehet vele dolgozni, ellentétben a klasszikus tusokkal, amik extra folyékonyak, és még akkor is nagy esélye van a bénázásnak, ha már nem vagy kezdő. A filcek pedig nagyon hamar kifogynak.

Nekem a Maybelline Lasting Dráma tégelyes tusa vált be leginkább, és sokadszorra veszem újra.

Vízálló, egy egész napot kibír kenődés nélkül, és nagyon jópofa, hogy még egy kis ecsetet is adnak hozzá, ami professzionálisan végzi a dolgát.

2018. aug. 15. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a Maybelline zselés/tégelyes tusát ajánlom. Évek óta használom, sokadjára veszem újra. Próbáltam korábban folyékony és filces tusokat is. A folyékony tusok sok esetben fényesek maradnak száradás után, nem egyszerű őket kezelni, illetve ahogy az előző hozzászóló is írja, a filces tusok iszonyat hamar kifogynak. Viszont eleinte a zselés tussal is könnyen lehet bénázni, de a gyakorlás csodákra képes. Sok sikert! :)
2018. aug. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!