Lányok, ti hány évesen kaptatok/vettetek életetekben először kistáskát? És hogy nézett ki?
Ha ilyen színházira gondolsz, akkor kb. 22-24 lehettem, mikor turiztam magamnak egyet.
Ilyen retró jellegű pattintós tetejű mint a pénztárcák a képen, csak ugye táska, és barna bőr.
Én is kb 7-8 évesen kaptam a legelsőt, zöld alapon fehér virágmintás direkt kislányoknak való kis carpisa "retikült". Anya barátnője olaszba ment férjhez és mindig mikor haza jött látogatóba kaptam tőle valamit. A második táskámat is tőle kaptam az is carpisa kis táska volt az pedig világos kék volt egy fehér csíkkal a közepén.
Amit pedig magamtól vettem kb 13 éves lehettem egy sima fekete fényes lakk retikül. Még mindig megvan abba tartom a lakkjaimat😂
Már oviskoromban is volt. Nem is emlékszem milyen, de gondolom valamilyen rózsaszín kislányos darab :D
7-8 éves korom körül volt egy vászon valószínűleg fotós vászon kistáskám, corában adták az összegyűjtött pontokért.
Volt egy olyan is ami 3 négyszögletű kisebbedő zsebből állt. Kicsit fényes grafitszürke, a legkisebb zsebén egy picike baba arccal.
kb 4-5 és macikat meg babákat hurcolásztam benne.
ilyen kis tarisznya fazon, semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!