Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon fáj a Helix fül piercing?

Nagyon fáj a Helix fül piercing?

Figyelt kérdés

Nem biztos hogy ez a neve, itt egy kép: [link]

Szeretnék egy ilyen pc-t,de nem igazán tudom,hogy mire számítsak.

Mik a tapasztalatok?

Meddig van a gyógyulási ideje?

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 19. 17:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

nem mindenkinek fáj ugyanúgy.

nekem 3 lyuk volt a fülembe de a harmadik begyulladt és vérzett, pedig csak közel volt a porchoz. :S

egyik barátnőmnek porcba van,nem gyullad be, és nem is fáj neki.

amúgy a lövés kicsit fáj, de túl élhető. xD

2010. jún. 20. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
en 1 napja lovettem porcba, nem is éreztem, utána sem fájt, egy kicsit sem:DD
2013. jan. 17. 10:21
 13/21 Manó *-* válasza:

Sziasztok! Én is szeretnék ilyen pc-t. Kb mennyibe kerül? Én kőbányán lakom. Európarkba, Árkádba vagy valami közeli helyen csinálnak ilyet? Én is inkább a lövést szeretném..a szúrástól félek.:s 13 éves vagyok. Szerintetek kibírnám? Nekünk az iskolába van úszás..Hagyjam ki az első pár hetet?

Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de még sosem volt ilyenem.:s

Előre is köszönöm!:)

2013. márc. 1. 20:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,hogy nem éppen mai kérdés,de azért válaszolok,hátha valaki még olvassa(akárcsak én :P)

Én két napja lövettem,annyira fájt,mint amikor a cimpába lőtték. :)

Egyik osztálytársam azt mondta,hogy nagyon fáj,meg utána is szörnyen ég,stb. (Mondom köszi,nagyon rendes vagy,hogy bztatsz,tényleg xD)

De szerencsére tényleg nem fájt. Bár még most sem tudok ráfeküdni,de szerintem egy-két hónapig nem is tudok majd. :/

Miután kilőtték,akkor majdnem egész délután égett,úgy 4-5 órán át,aztán semmi.

Nekem 1400Ft-ért lőtték,fülbevalóval. :)

2013. szept. 26. 17:45
 15/21 anonim válasza:
100%
1400-ért? huhh nekem 3500-ért:D én szúrattam, a lövést én sem ajánlom. Meg amúgy sem fáj ám. Mielőtt kiszúrnák, fagyasztósprével lefújják a füled amitől úgy lefagy, hogy semmit sem érzel. Nekem utána az első pár napban rohadtul fájt:s és nem tudtam 2 hétig azon a felemen aludni. Most már sokkal jobb, de ha megütöm, ilyesmi akkor még érzem.
2013. okt. 20. 16:56
 16/21 h.ercsi válasza:

Sziasztok

én most csináltattam HELIX-et vagyis már lassan 1 hónapja, a (Westendben) szúrattam mert én is úgy hallottam az jobb. A szúrást meg se éreztem talán egy kicsi kellemetlen volt mikor a pc-t rakta bele de nagyon gyorsan kész lett :D aztán kicsit égett (tüzelt a fülem xD) meg lüktetett de simán ki lehet bírni! Pedig én is nagyon féltem.. kenegettem betadinnal (néha) (néha arra is lusta voltam xDD ) jah és sikeresen mindig belekaptam napi 4X , béna vagyok és még így is simán meggyógyult nem is fájt, már a második héten simán aludtam rajta . ami zavart csak h viszketett mert ugye gyógyult de fülpiszkálóval simán megoldottam :P IMÁDOM! És még így se gyulladt be, a másik oldarra is fogok szúratni :P (amúgy már van köldök és orr pcm is :) semelyiket se éreztem,megcsinálták és már szaladtam is bulizni.) Hajrá mindenkinek ne féljetek! Megéri ;)

2013. dec. 27. 16:14
 17/21 anonim válasza:
38%
én nagyon féltem 14/L vagyok voltam és olvastam itt a rémsztorikat hogy eltört a füle etc. ne higyj nekik, egyáltalán nem fáj. mintha csipesz közé fognák egy pillanatra a füled majd egy icipici szúrás érzés(én lövettem) és ennyi. szépen gyógyul elblicceltem a kezelést D: A westendben a KFC vel szemben tisztán, gyorsan, fájdalommentesen dolgoznak és csak a belőtt ékszert kell kifizesd. :)
2014. dec. 5. 22:39
 18/21 anonim válasza:
61%

Nem mostani kerdes de hatha jol jon meg valakinek:

En tegnap LOVETTEM az egyik helybeli kozmetikussal es van egy sima fulbevalom meg a helixes, a simat ereztem de a helixeset egyaltalan nem es meg most se faj mikozben van akinek begyullad verzik stb. En siman alszok is rajta pedig fiatal meg xd

16f

2017. dec. 28. 16:18
 19/21 Mercédesz Szabó válasza:
100%
Lol én kb 10 éve LÖVETTEM helixet, hát kb 3 hónapig szenvedtem, majd követtem, mai napig sem forrt be, pont ma raktam bele karikát hátha azt bírja, de fáj mint az állat, szóval igen, a lövés elég durván szét tudja csapni a porcot, ha újracsináltathatnám tuti szúratnám, de anno még nem volt divat, csak lőni :(
2020. jan. 4. 08:15
 20/21 anonim ***** válasza:
En ma csinaltattam tragust meg helixet, a tragus jobban fajt mint a helix de turheto volt, de a helixet is azert megereztem, a koldokpiercingem nem fajt ennyire, sot az ehhez kepest semmi, pedig nekem nagy a fajdalomkuszobom.
2021. ápr. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!