Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Duong Kaludiának mitől olyan...

Duong Kaludiának mitől olyan nagyoka szempillái? :O

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen szempillaspirált hsznál? vagy műszempilla?
2010. jún. 18. 19:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy annyira nem szép,legalábbis nem egy különleges szépség és kíváncsi vagyok h milyen smink nélkül.
2010. jún. 18. 22:51
 12/26 anonim ***** válasza:
ocsmány ez a csaj..messze van a széptől.
2010. jún. 19. 08:51
 13/26 anonim ***** válasza:

jaja

úgy hogy félig mittudomén milyen:D, nem nehéz szépnek lenni :)

2010. jún. 19. 16:09
 14/26 anonim válasza:

elég közönséges, hogy 14 évesen így mutogatja magát...kis ribanc:D

mellesleg egy olyan szórakozóhelyen láttam, ahova én járok, és hát nem volt egy elragadó látvány:D képeken mg csak-csak..de élőbe csúnya..és sötét mint a seggem kb.

2010. jún. 21. 01:17
 15/26 anonim ***** válasza:
14 évesen rengeteg sminket használ, és elég kihívó. Én még nem láttam élőbe.. De a képei agyon vannak retusálva..Vissza kéne vennie..
2010. jún. 21. 08:29
 16/26 anonim ***** válasza:
15XD
2010. jún. 21. 12:11
 17/26 anonim ***** válasza:

érdekes..ha én nem festem ki a szempillám azt hiszik hogy ki van festve, ha kifestem, akkor meg azt hiszik h mű szempillám van...mindig megkérdezik h mű-e...szal nem feltétlenül...meg nem is annyira nagy a szempillája...sztem nem mű...

21L

2010. jún. 24. 14:33
 18/26 anonim válasza:

Na figyelj ..::P

megmondom én mitöl nagy neki....photoshoppal szerkeszti rá a szempillákat a képre mint ahogy az egész fejét kiretusálja mert élöbe ha meglátnátok nem ugy néz ki mint képeken...:D

(ja és ha megszolalnak a cuki kis majmoloi h csak irigységböl mondom akor tévednek mert nem.:D)

2010. júl. 26. 01:54
 19/26 anonim válasza:

szerintem is photoshop vagy legalábbis ilyen cucc..

Amúgymeg csak szép.. mert annyit nem lehet retusálni az arcán..

vagy mégis?

2010. aug. 1. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Ps-től, sminktől csúnya lányból nem lesz szép. Ha csúnya az arcszerkezete, az orra, a fogai, a szája stb. azon a smink és a ps nem segít.
2010. aug. 1. 19:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!