Duong Kaludiának mitől olyan nagyoka szempillái? :O
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen szempillaspirált hsznál? vagy műszempilla?2010. jún. 18. 19:18
1/26 anonim válasza:
könnyebb lenne a kérdés,ha lehetne tudni,hogy ki az a Duong Klaudia :D
2/26 anonim válasza:
az nem az a csaj myvipről??
am sztem műszempilla
3/26 anonim válasza:
[link] Erre a csajra gondolsz? Ez műszempilla, ilyenek nekem is vannak.
4/26 anonim válasza:
Linkelnél képet? Azon amit az egyik válaszoló linkelt enm látszik egyáltalán hogy mekkora.
5/26 anonim válasza:
[link] Nézd meg ezen a képen. Tisztán látszik, hogy ezek mű pillák.
6/26 anonim válasza:
tudom ki ez a csaj.Egy városban lakunk.juhééééjXD
nah sztem is műszempillát használ.
de beszéltünk egyzser erről barátnőmékkel és mondta az egyikük,hogy az egyik ismerőse megkérdezte tőle,hogy,hogy sminkeli ki ilyen nagyra a szemét és erre az IQ bajnok válasz az volt,hogy: "lassan kell kifesteni" -_- nah részemről no comment a továbbiakban....
7/26 anonim válasza:
műszempilla. amúgy ez a csaj 14 éves :D
9/26 anonim válasza:
uhhh én is közel lakom hozzá...
hatvani csaj! nem tudod hogy hova ment továbbtanulni ?
de am nézzétek ez az értelem magasfoka :
Fasole Cool
هااااااي نورتي
Klaudia Duong
bocsi de nem értem.
10/26 anonim válasza:
műszempilla. de utálom az ilyen csajokat, mint ez.. szép, de hülye, mint a seggem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!