Mi a neve annak az új női parfűmnek, ami az avon 9. vagy 10. katalógusában volt?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemes illata van, Egy egész illatosított oldalon volt rajta.2010. jún. 18. 11:51
1/6 anonim válasza:
Valami jelzőt is mondhatnál, pl. ilyen olyan színű üvege volt, milyen formályú üveg.. talán tudok segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Hosszúkás parfűm volt és barackvirág színű volt benne a lötty. Igazából nem tudom, hogy mennyi volt, mert Angliában élek és itt 20 font volt a parfűm, ami 5-6 ezer forintnak felel meg.
Utolsónak, nem, nem az.De kösz
2010. jún. 18. 15:33
4/6 anonim válasza:
Sajnos fogalmam sincs, itt nézelődhetsz, hátha. Majd megpróbálok katalógust szerezni, és megnézem neked.
5/6 A kérdező kommentje:
Megvan, megvan:D Ezer hála és köszönet, az angol oldalon hiába néztem:D Nagyon köszi:D
U by Ungaro Fever parfüm meg is fogom venni valahonnan:D
2010. jún. 18. 16:35
6/6 anonim válasza:
Basszus, pedig akartam is írni, de nem rémlett hogy benne volt a katalógusban..Egyébként igazán nincsmit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!