Milyen illata van a Versace: Bright Crystal parfümnek?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az összetevői: yuzu, gránátalma, magnólia, lótusz, b.rózsa, ámbra, musk
Nekem a Puma: Flowing típusú parfüm illatok tetszenek. Na és sokat dícsérik a Nina Ricci: Nina parfümöt is. Mennyire finom és nem fűszeres illatok.
Nekem pl. Kyle M. parfümjei túl erősek.
2011. júl. 10. 16:34
1/3 anonim válasza:
Menj el egy parfümériába és szagold meg!Mindenkinek más az izlése! :)
2/3 SzilKa válasza:
kedvencem, én nagyon szeretem, de ízlések és pofonok különbözőek, na meg a parfümök is eltérő illatúak lehetnek más bőrén, szóval menj el egy parfümériába és teszterrel próbáld ki :)
3/3 A kérdező kommentje:
Volt nekem egy illatmintám Armani Maniából, de a Douglesbe most nagyon nem tetszett, pedig nagy kedvenc volt. A dm-ben közben rátaláltam a Playboy egyik illatára, ami hasonlít rá, sőt sokkal jobb. Azt hiszem azt fogom megvenni inkább.
2011. júl. 11. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!