Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnatok nekem jo alapozot...

Tudnatok nekem jo alapozot irni? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szoval a problemam az az hogy amikor felkenem az alapozot minden tok jo de 1-2 ora utan at fenyesedik hiaba hasznalok mattito pudert.Nagyon zsiros az arcom es delutan 3-kor amikor vegzek a suliban mar teljesen tocsog az arcom es nagyon zavar.Le is kopik egy csomo helyen az alapozo es a masik problemam az az hogy hozzaerek az arcomhoz es ott van az ujjamon az alapozo...A masik pedig hogy a ruhan is foltot hagy pl.a tesi polomon amikor felveszem,vagy amikor megyek vasarolni es ruhakat probalok,meg a zsepin is hagy foltot.Nem merem hogy a baratom arcon csokoljon vagy a kezevel hozza erjen az arcomhoz mert nem akarom hogy alapozos legyen a keze/szaja.Meg hozza bujni se tudok mert felek hogy olyan lesz a poloja.Probaltam bb kremet alapozot de mindegyikkel ugyan az a bajom amit az elobb leirtam.17/l

#alapozo #bb krem #foltot hagy
2018. júl. 9. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a catrice hd liquid coverage alapozóját használom. Illetve a Rimmel Stay Matte púderjét. Mindig vigyázok,hogyha öltözködök nehogy hozzáérjen az arcom a cuccokhoz, de ha mégis megtörténik akkor is csak nagyon minimálisan jön le. Tehát számomra nem zavaró. Illetve a páromnak a keze se a szája nem lesz alapozós.Egyszer a fehér pólóját kentem össze, de az is azért volt mert nagyon durván öleltük meg egymást.:D Te mit használsz ha szabad tudnom?
2018. júl. 9. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig hasznaltam a garnier olajos borre valo bb kremjet,astor alapozot,catrice hd liquied alapozojat(remelem jol irtam) de eddig ez volt a legrosszabb,mert oxidalodott a boromon teljesen sarga lett az arcom;lekopott nagyon szoval ez eletem legrosszabb alapozoja,akkor meg evana alapozot is hasznaltam most pedig la roche posey szinezett hidratalojat hasznalom
2018. júl. 9. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudod fizetni: Estée Lauder Double Wear. A legjobb alapozó a piacon, 12e forint. Semmin nem hagy nyomot és ahogy felteszed reggel, akár éjjelig mozdulatlanul úgy marad. Matt hatású, és nagyon szép bőrképet ad.
2018. júl. 10. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!