Tudnatok valami jo alapozot ajanlani kombinalt borre?
Bourjois 123.
Pattanásokra meg korrektor kell.
Hámló bőrt meg radírozni kell és hidratálni, azon minden alapozó meglátszik másképp.
Én duo fibre ecsetet használok, jobb ezzel a fedés, mintha kézzel kenegetném az alapozót az arcomon.
a hámlást minden alapozó kiemeli, hidratálj esténként és esetleg alapozós előtt is.
nekem a rimmel lasting finish nude jött be legjobban, de a rimmel stay matte mousse is jó, de ehhez tényleg kell hidratálni.
nagyobb bőrhibákra korrektor kell, mert ha nagyon fed az alapozó, akkor maszk hatású lesz az egész arcon.
én kézzel, ebayről rendelt beauty blender hasonmással, vagy real techniques ecsettel szoktam felvinni.
hát nekem alapból zsíros a bőröm, szóval leginkább gélkrémeket használok. a kedvencem a mizon ultrasubbon hyaluronic krém. de télen, amikor kiszárad a bőröm, akkor éjszakára a schaebens totes meer krémet használom, ez intenzíven hidratál.
de jók még a balea ultra sensitive hidratálók is.
: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!