Hogy kell kivenni a belőtt fülbevalót?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a végéről nem tudom lehúzni azt a kis valamit. Rá van szorulva. Forgattam, húztam úgy, hogy a fülbevalót elől fogtam, de úgy sem jött le. Ráadásul 4-et kéne kiszednem, és mind a 4-ben az eredeti fülbevaló van benn. 2 db olyan másfél hónapja lett lövetve, a másik 2 meg június 25-én. Mindegyik a cimpában van. Egyébként még mielőtt kérdeznétek, hogy mért akarom kiszedni őket, főleg, amelyik még egy hónapos sincsen, azért, mert holnap a fogaimat meg fogják röntgenezni mert fogszabályzóm lesz, és ugye ott minden ilyen fémes cuccot le/ki kell venni2018. júl. 8. 11:33
1/7 anonim válasza:
Nekem egy határozott rántással sikerült, közben elöl erősen fogtam. Nekem is rá volt szorulva. Ki is szedtem mindet, ha lesz fülbevalóm az nem gagyi lesz amit alig lehet kiszedni.
2/7 anonim válasza:
ahogy irták, határozott erős húzással, de közben a másik oldalt ellentartani. Esetleg hivj külső segitséget, az biztos
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Anya este ér majd haza, akkor majd közös erővel kiszedjük :D
Még az lenne a kérdésem, hogy a végén azt a valamit kicserélhetem másikra? Mert a másfél hónaposokat kicserélem új fülbevalóra. De másik kettőt azt még nem lehet, viszont nem akarok mégegyszer szenvedni vele, így gondoltam, hogy kicserélem azt a cuccot, hogy a következő alkalommal egyszerűen lejöjjön (egyébként mi ennek a neve? Fülbevaló vég, vagy mi?) Ezüst lenne. Mindig ezüst ékszereket hordok, nagyon ritkán aranyat, szóval allergiás tuti nem vagyok rá. Ha a ki lehet a végét cserélni, akkor jól gondolom, hogy le kell fertőtleníteni előtte?
2018. júl. 8. 15:01
4/7 anonim válasza:
Összenyomod a pillangózárat és egy határozott mozdulattal megrántod. Azért ilyen nehéz leszedni, mert a belövős fülbevalók szárán van egy kis rovátka, ami nem engedi lecsúszni a zárat. Ha másikat teszel rá, az is ugyanígy meg fog akadni benne.
5/7 A kérdező kommentje:
Sikerült kiszedni őket! Pontosabban anya vette ki :D Viszont akadt egy kis problémám. A 2db friss lyuk az be van/volt gyulladva. Igazából nem tűnt fel eddig, mert nem fájt meg semmi, viszont amikor kiszedtem, a fülbevaló végén rá volt száradva egy kis genny+mindkét lyuk alatt becsomósodott. Most lefertőtlenítettem betadinnal, mert más fertőtlenítőszer nincs itthon, de mit javasoltok, mit csináljak vele? Fájni egyáltalán nem fáj, viszont a csomók nem túl bíztatóak :/
2018. júl. 8. 19:29
6/7 anonim válasza:
ha rá volt száradva, és nem volt friss, akkor már elmúlt a gyulladás. Nézesd meg a mamáddal. De tegyél vissza fülbevalót a fertőtlenités után, mert benő a lyuk. És naponta többször forgasd meg és fertőtlenitsd
7/7 Csilla2020 válasza:
És hogy sikerult kivenni? Mar egy oraja probalom es nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!