Hogyan kell kivenni a fülbevalót?
4 napja lett belőve,ki akarom venni,de nem megy. Mintha nem is külön lenne.
Ilyen a hátsó része:
ekszervilag.hu/upload/2012_06/07/133905735551096115/thomas_sabo_ezust_fulbevalo,_h1673_001_12.jpg
Próbáltam széthúzni,de nem mozdul! :/
Mit csináljak?
Hát pedig csak úgy tudod kivenni, ha lehúzod az ún. pillangókapcsot a végéről. Ezután simán ki tudod venni.
De miért akarod kiszedni? Remélem másra cserélni nem akarod, az csúnya véget fog érni. Mindenesetre ha jól meggondoltad, óvatosan húzd ki, nehogy megsértsd a még igencsak friss sebet.
csak húzni kell, erősen le fog jönni.
Amúgy kicserélheted, nem tudom az előző milyen csúnyaságra gondol.
Köszi szépen! :)
Akkor még várok pár hetet. Amúgy másikra szeretném majd cserélni. :)
én még aznap kicseréltem karikára :D semmi baja nem lett.
Amúgy igen, volt akinek le kellett vágjam harapófogóval ennek a vacaknak a cégét, mert nem jött le, annyira rászorult.
Bíztató xD
Azért köszi,mentek a zöld kezek! :)
Végre sikerült kivennem,ahogy pár napja próbáltam,begyulladt. :/
Most,ahogy kivettem,genyes volt,és eléggé piros is,és be is van dagadva a fülcimpám alsó rész,ahol volt.
Letisztítottam először csak vizes vattával,aztán letörölgettem alkoholos vattával,és sok genny kijött belőle. Viszont ahol a luknak kéne lennie,ott csak vért látok!
Szerintetek a lefertőtlenített fülbevalót visszategyem?
Még ne, várj egy kicsit, és szerintem ne is ugyan azt tedd vissza.nemesfémet, mert lehet allergiás vagy erre a bevonatos sz.rra.
Amúgy ne ijedj meg tőle, előforduk kéthárom nap és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!