Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csókolózás közben lejön a fél...

Csókolózás közben lejön a fél sminkem, mit tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Sajnos muszáj alapozóval sminkelnem az arcom, mert elég sok pattanásom volt régen (még most is vannak, kis ideje használok rá bőrgyógyász által felírt gyógyszert és krémet) és megmaradtak ezek a hegek/piros foltok amiket nagyon szégyellek... ezért használok rá alapozót és pudert illetve fixáló spray-t(!). Legutóbb is nem csak a szám környékén, hanem még az arcomról is picit lejött, elcsúszott. Nagyon ciki... valami megoldás, hogy egy hosszabb vagy akár rövidebb csók után is fent maradjon a sminkem?

2018. júl. 5. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt, de más megoldást nem találtam, már alig teszek oda sminket. Bár az arcodról hogy jön le, azt nem tudom, bekapja a fél arcod? :D Talán valami korrektort, színező arckrémet használj.
2018. júl. 6. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Másik alapozót próbálj.

Esetleg camouflage? Essencenek van, én most azt használom és sokkal jobban fennmarad, mint pl a Catrice sima alapozója.

Esetleg vigyél magaddal sminket és igazítsd meg időnként.

2018. júl. 6. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább csókálló folyékony rúzst. Az Aura-nak van ilyen matt színekben. Sehogy sem jön le 12 órán belül.
2018. júl. 7. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem a rúzs jön le, mivel nem is használok rúzst. Hanem az alapozóm.

De azért köszönöm! És a többieknek is. Várok még ötleteket

2018. júl. 7. 23:25
 5/5 anonim válasza:
Sminkelés után fújd be az arcod fixáló sprayel:)
2019. jan. 13. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!