Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem sok ennyi smink kilencedik...

Nem sok ennyi smink kilencedik osztályban?

Figyelt kérdés
Most szeptemberben kezdem a kilencediket, és érdekelne hogy nem sok e ez a smink: szempillaspirál, ajakápoló/ halvány, nude rúzs. Plusz ritkán (alkalmakkor) a szemöldököm megerősítem, mert elég halvány, és BB krémet rakok fel.
2018. júl. 5. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
nem. belőled legalább nő lesz.
2018. júl. 5. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Egyáltalán nem sok. Sőt, ha meglátod a felsőbb évfolyamosokat, talán még kevésnek is gondolod majd.

Én tizedikes leszek, sorolom miket használok: alapozó, korrektor, púder, pirosító, highligher, nude szemceruza, 2-3 réteg spirál, tus, szemöldökpor, rúzs.

Mivel ízlésesen készítettem el a sminkem, nem néztem ki úgy, mint egy k***a.

És persze, nem sminkeltem mindig ennyire magam, csak amikor szükségem volt extra adag önbizalomra:D

Egyébként meg csak szempillaspirál+korrektor.

2018. júl. 5. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még BB krémet/korrektort is 11.-ben kezdtem rendszeresen használni, vagy 10. végén, már nem rémlik :D És most sem használok sokkal többet, rúzs került még a palettára aztán csá. Szóval nem sok amit te használsz, nyugi :D
2018. júl. 5. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most (voltam) 9.es és használok: szemöldök gél , szempillaspirál, bronzosító, highlighter, és néha matt nude rúzs és ha van valami csúnya bőrhibám akkor korrektor
2018. júl. 5. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 5.ikes koromtól kezdtem sminkelni.

Főleg az alapozásra volt szükségem, mert nagyon ragyás voltam és enélkül is halálra szekáltak.

Aztán szempillaspirál és szemceruza volt a következő szint.

Én ebben így meg is álltam úgy 8-9. osztályig.

Aztán becsatlakozott a szemhéjtus is.

Mostmár huszonéves vagyok, szerintem sosem volt sok amit használtam, csak évek alatt rutinosabb és egyre ügyesebb lettem.

Ma se használok sokkal többet, max pirosítót, szemöldökport. Rúzs és szájfény számomra mindig feleslegesnek tűnt, pár óra alatt lejön az összes, foltokban kopik, enni inni nem lehet tőle stb. Meg igazából a rúzsnak van a leginkább smink hatása, tehát ha az van rajtad, akkor ugrik be leginkább az embereknek, hogy ez a lány sminkel.

Összegezve: nem sok, amit használsz.

2018. júl. 6. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok. :) Én 11.-be megyek, az évfolyamtársaim a te korodban ennek a hatszorosát kenték magukra (most is). Én mostanában ezt szoktam: korrektor, púder, spirál, nagyon néha tus, szemceruza vagy valami enyhe szemhéjpúder és rúzs.
2018. júl. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!