2/10 anonim válasza:
A legelső és legutolsó képen levőt még csak csak, de ezek tipikus modell sminkek. Mindenesetre megnézném ha valaki ilyet feldobna utcára. :D
5/10 anonim válasza:
Kaptam egy avonos smink készletet, odaadtam a 10 éves lányomnak. Ő nézett ki így utána.
Én kihagyom.
6/10 anonim válasza:
Nem, de ezek amugy fotozasra/ kifutora keszultek nem utcara. Editorial smink
7/10 anonim válasza:
A negyedikhez hasonlót én is szoktam csinálni, én imádom a színeket; van még egy-kettő, ami tetszik. Szerintem a nyolcadikat meg fogom csinálni, nekem amúgy is elég extrém stílusom van. A legtöbbel csak a kivitelezés a bajom (elsatírozás). A vizes hatásúak nagyon bejönnek, de nem gondolnám, hogy túl praktikus lenne hétköznapra.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. :D Én szoktam egyébként hasonlókat elkészíteni magamnak tehát nekem ezek nem számítanak extrém sminknek. :D
2018. júl. 5. 12:01
9/10 anonim válasza:
Nem tudom egyébként, hogy az olyan ember, aki ehhez hasonló okos cikkeket ír, mit érez ilyenkor. Soha, sehol a büdös életben nem láttam sem itthon, sem külföldön az utcán ilyen sminkben embert, még fesztiválon sem :D Ez max divatbemutatón néz ki jól.
10/10 anonim válasza:
Hát nemtudom, hogy ez a sok félreinformált válaszoló melyik évben él, de bizton állíthatom, hogy a ezek a sminkek teljesen megállják a helyüket 2018ban! Én is és még rengeteg barátnőm imádja, és igenis Pesten, csomó rendezvényen lehet látni hasonló színes sminkekben csajokat. Elég ha csak Dua Lipát megnézzük, ő is ilyeneket hord és nem a nagyasszonyos op háromszöges sminkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!