Köldökpiercing most vagy utána?
Figyelt kérdés
Szóval köldökpiercinget szeretnék, de sajnos van rajtam elég sok felesleg. De nem azért szeretném hogy mutogassam, hanem csak mert nekem tetszik. De fogyni is szeretnék, és az lenne a kérdésem hogy ha ilyen 20 kg felesleggel megcsináltatom a köldökpiercinget és utána lefogyok akkor ott a piercingnél megnyúlik a bőr, vagy csúnyább lesz ez miatt? :\
L/22
2018. jún. 21. 10:32
1/3 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem , hogy ha én fém allergiás vagyok, lehet elsőre már műanyag piercinget használni?
2018. jún. 21. 10:33
2/3 A kérdező kommentje:
hahóó , valaki?? :\
2018. jún. 22. 18:50
3/3 mosolyogj! válasza:
Szia 😁 ha hasonló helyzetben vagyok. Én úgy döntöttem hogy előbb fogyok, utána a pc hogy egy kicsit ezzel is motiváljam magam. Ha lenne kedved úgymond "együtt fogyózni" írj privátban.
Sok sikert hozzá és kitartást, ezektől függetlenül szerintem megcsináltathatod előtte is, ha te úgy jobban éreznéd magad.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!