(házi füllyukasztás) Hogyan fertőtlenítsem a tűt láng fölött? Mert utána tiszta korom lesz. És hogyan fertőtlenítsem a fülem?
Octenisept fertőtleníteni
Patikában meg kb 100’forintért kapsz steril tűt
Vagy rendelsz online pl a crazyfactoryról
Köszönöm a válaszokat! :)
Az a helyzet, hogy 29-én voltam szakembernél aki kilőtte a fülem, csak pár nap elteltével elkezdett viszketni a kis vértől ami kijött és nem mertem lemosni, mert azt mondták, hogy víz nem érheti. Ezért inkább kivettem és úgy takarítottam le. Nagy hiba volt, mert ezután nem tudtam visszatenni.. :I Csak félig ment vissza a fülbevaló. Össze vissza szenvedtem vele, végül feladtam, és aztán vártam pár napot mert úgy meggyötörtem a fülem, hogy feldagadt :( Szóval miután elmúlt a duzzanat, úgy döntöttem kiszúrom, hogy visszamenjen.
Tehát ezért nem mentem kozmetikushoz, mert már voltam:)
De minden rendben volt, lefagyasztottam a fülem:D Fertőtlenítettem, a kezemet, a fülemet, a tűt és a fülbevalót is, és alig éreztem valamit, most nem is fáj, és jelentem: a fülbevaló ismét a helyén van! ^-^ <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!