Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell feltenni? : $$

Hogy kell feltenni? : $$

Figyelt kérdés

naszóval még soha nem volt műkörmöm és most akarok feltenni.de ugye a műkörömnek van az egyenes és a "görbe" vége.olyan mint egy "U" betű-hátha így érthetőbb.:DD

az lenne a kérdésem,hogy a körömágynál melyik résznek kell lenni?Az egyenesnek vagy az oválisnak? :/

2010. jún. 16. 18:24
 1/10 anonim válasza:
53%
Szerintem jobban jársz, ha felkeresel egy műkörmöst, ő érti a dolgát.
2010. jún. 16. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:

azthittem bonyolultabb lesz a kérdés.Szóval,hogy melyik oldaláról kell felragasztani...

a körömágynál az oválisnak,mivel olyasmi formájú a körmünk és úgy kényelmesebb.De attól is függ,hogy milyen formájút veszel.: )

Mert van ilyen kocka meg rendes meg is boszorkányos hegyes xd nem tudom a fajtájukat. : )

2010. jún. 16. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
az u alakúnak kell lenni-e a körömágynál.. Ha nem jt mondtam, javítsatok ki :$
2010. jún. 16. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Műkörmös vagyok.

Szted melyiknek?!

Próbáld mr úgy oda hogy az ... "U" rész van a végén.. hét hogy nézne ki..

2010. jún. 16. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
*hát
2010. jún. 16. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Komolyam mondom, te szellemileg fogyatékos vagy?! Ne viccelj már! Használd már a logikád!
2010. jún. 16. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

próbáld oda tényleg, szerinted?:D az ovális része kerül a körömágyadhoz, hiszen az passzol oda.:D

amúgy ezek a bolti műkörmök nem sokáig maradnak fent...:S

2010. jún. 16. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem raknék fel olyan sz@rt a helyedben. Ha szép körmöt akarsz akkor menj el műkörmöshöz,vagy növeszd meg a sajátodat. Ezek a boltokban kapható műkörmök tök igénytelenek!
2010. jún. 16. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Én hónapokig tanultam légmentesen feltenni a tipet sztem nem esztétikus hogy levegős marad plusz gombaveszélyes. Bár ezek az olcsó egyszerhaszn. vackok nem maradnak fent max 2 napig.

2010. jún. 16. 22:06
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:D

azért kérdeztem meg mert biztos akartam benne lenni,hogy melyik résznek hol kell lennie,mert ha mégis rosszul tettem volna fel... >_<"

2010. jún. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!