Melyik a kedvenc matt rúzsotok? Legtartósabb?
Én ezeket használom,brutál tartós. Főleg a piros árnyalatokat.
Az én kedvenceim:
Mac Retro Matte Liquid Lipcolor - “Back In Vogue”: Ez a “tökéletes” árnyalat számomra. Mivel semleges a bőrtónusom, nagyon szuper ez a barackos, de mégis kicsit rózsaszínes nude szín. Nagyon természetes, és extratartós.
Rimmel Stay Matte - “Pink Blink” - gyönyörű természetes nude rózsaszín. Ár-érték arányban ezt tartom a legjobbnak. Felkenés után nagyon hamar megszárad, onnantól kezdve pedig lerobbanthatatlan. Imádom, hogy olyan illata van, mint a vörösbornak. Olyan érzés, mintha nem is lenne a számon, így nagyon egyszerű, kényelmes viselni.
Aden - Az Aden rúzsai is fantasztikusak. Messze veri a legtöbb drogêriás, sőt felsőbb kategóriás terméket is. Eddig három árnyalat van meg, biztos vagyok benne, hogy még rengeteg színben be akarok szerezni tőlük ilyen folyékony rúzst.
“Shell”: Igen, ez is egy nude rúzs, viszont ez kicsit piszkosabb mályvás. Nagyon jól mutat nyáron a lebarnult bőrön.
“Sweet Peach”: Ez nem matt, hanem egy gyönyörű gyöngyházfényű barackos-pinkes szín. Imádom! Általában szájfény helyett szoktam használni, mert azokkal nem vagyok kibékülve az elenyésző tartósságát miatt. Keveset teszek a számra,és az ujjammal egy másik, matt rúzsra ütögetem, így ad neki egy nagyon szép zamatos, fényes hatást.
“Nectarine” - Eléggé hadilábon állok a piros színekkel, de mivel ez egy nagyon világos, és kicsit korallos szín, azonnal beleszerettem. Szerintem nagyon elegáns.
Ha nude színekben keresel, akkor a rossmannban van a Lovely K Lips kollekció, tartós és nem szárít nagyon.
A maybelline lip ink pirosát próbáltam, az valami csoda.
Nyx Liqiud Suede az elborultabb színekben nagyon erős szerintem.
Catrice, essence rendes (nem liquid lipstick) matt rúzsai nagyon szépek.
A p2 (dm márka) liquid lipstickjei is nagyon jók, bár azt is csak nude színben próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!